Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

18 oktober 2010

Snail LoveKolla in de tuffa sniglarna! Jag blev så glad när jag hittade tyget, det låg bara och väntade på mig. Tyget var helt omöjligt att fotografera, färgerna är mycket finare i verkligheten. Det andra tyget är ett frottétyg i helt underbara färger som jag hittat på loppis, tyvärr är biten pytteliten. Nu skall jag bara börja klura på vad saxen och Lina skall hitta på.

Two new fabrics, the first one with the snails is so cute, I adore the pattern. The second one is a terry cloth fabric in one of my favorite color combinations. Unfortunately it's a really small piece, but I'm happy anyway.

Pennfodral sytt i ett annat nyinköpt tyg. Tyget är galet snyggt men ni borde få se hela stycket, det skall jag fixa inom kort. Sydde den här till min finaste som födelsedagspresent.

Perfect storage for your pens. I made this one as a birthday gift for my beloved.

8 kommentarer:

Hawk and Weasel sa...

As-schyssta sniglar!
Jag har ett snigeltyg i gömmorna som egentligen skulle bli något till min mans systerdotter, när hon var sisådär två och älskade sniglar. Nu är hon tyvärr redan tio och vill bara ha döskallar.

Retro Elephant sa...

Hawk:Jag undrar hur kan man preferare dödskallar framför sniglar? :)

MinaMirakel sa...

Gillar sniglar, längtar efter dom nya retrosniglarna från znok./Åsa

Lotten sa...

Sniglarna var fina... men jag höll på att ramla baklänges av frottébiten - såå snygg! Tänk en klänning i det tyget ;-)

Mollie sa...

Kjempefine stoffer!

Lena Andersson sa...

älskar tyg nr 2 det har så underbara färger helt i min smak.
Lena

Linda sa...

Jättefina tyger! Tänk 0m sniglar kunde vara sådär gulliga på riktigt...

Liberata sa...

hej lina! fina nya tyger ja! Skulle kommentera för att säga att det vra ul o se dej i vbl bilagan! :) Keep up the good work!