Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

26 oktober 2010

Kusmi Tea


Fick en både välsmakande och vacker present från Danmark. Kolla in den urtjusiga burken och den vackra påsen i bakgrunden, man blir alldeles glad. Tack Krisse för den fina presenten!

A nice little gift from Denmark. The tea was very tasteful and I loved the package!

5 kommentarer:

Sofie Legarth sa...

Ja, de er så fine de dåser - har set en der har plantet en lille blomst i eller et lille japansk træ - det så helt vildt fint ud :-)

The_K sa...

Kusmi er bare helt fantastisk. Mine favoritter er St. Petersburg og Prince Vladimir. MÅ smakes. Kanskje jeg skal prøve å plante et lite tre i en tom boks ;-)

Matilda sa...

Hej Lina! Jag läste om dig i vasabladets bilaga mode&hälsa :)
Jätte inspirerande med någon annan som också håller på med sömnad! Själv studerar jag mitt första år mode design och har sytt på symaskin sen jag var 6 år, Titta in i min blogg och skriv gärna om du vill! :)
//M

Matilda sa...

(www.matildamachine.blogspot.com)

Maria sa...

Skulle vilja testa Kusmi te, bara för att se om det är extra gott...