Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

29 oktober 2010

Kati Kiiskilä


Fredag bjuder på ögongodis, ett underbart tyg från 60-talet som är designat av Kati Kiiskilä. Kunde inte hitta någon vettig information om Kati Kiiskilä men hon visste minsann hur man gör snygga tyger. Treligt veckoslut till er alla!

Wonderful fabric designed by Kati Kiiskilä in the 60's. Have a nice weekend everyone!

3 kommentarer:

Ewa sa...

Alldeles lööövli!

Hawk and Weasel sa...

Vilket jättesnyggt. Jag tror nästan vi hade det som julduk när jag var liten. Stora finska tyger är det snyggaste som finns att ha som julduk.

makiato sa...

Åh, den färgställningen är så fin!