Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

11 juli 2010

Metsovaara håller koll på nappen

Får det lov att vara en napphållare kanske? Den här modellen lämpar sig för nappar med ring, man knäpper alltså fast den runt själva ringen. Praktiskt och man slipper fundera vart alla nappar tagit vägen.
Tyget känner väl många till som läser min blogg, det är givetvis "Kukka" tyget av Marjatta Metsovaara. Finns till försäljning i RE-shop.

Smart pacifier holder for toddlers, easy to attach on clothes and the pacifier will always be in sight. The fabric is one of my absolute favorites, "Kukka" designed by Marjatta Metsovaara. Buy one in RE-shop.Linas Bloppis har uppdaterats med fyra stycken fina tyger och lite symönster. Klicka HÄR för att komma till tygen.

New fabrics in Linas Bloppis!

5 kommentarer:

Maxine sa...

Wow! Verkligen fina napphållare! Skall definitivt införskaffa en åt min lilla Noak.

OttoPippi sa...

Hur schyssta som helst....

Och åååh vad jag önskade att jag hade lite Kukkatyger här hemma, men icke...... Kanske ska trösta mig med nåt annat Bloppistyg så länge? :-) :-) :-)

Strömming sa...

tjusiga! hade man haft napp till sin bebis hade denna varit självskriven! Hur läckra som helst!

od Andulky sa...

Superfina!!
Har dregglat lite över tygerna.. Måste fundera lite..

Henrietta sa...

Jätte fina napphållare! Man blir glad av dina vackra tyger!