Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

26 juli 2010

Metsovaara dressEn liten omlottklänning sydd i det fina tyget "Orvokit" som är designat av Marjatta Metsovaara för finska Tampella. Klänningen fick lite spetsdetaljer vid ärmsluten och kantband i svart.

Om du också gillar tyget så kan jag meddela att jag har några meter till försäljning i Linas Bloppis, på rea dessutom!

Cute retro dress made of a fabric designed by the Finnish designer Marjatta Metsovaara. You can by the fabric here.

6 kommentarer:

Strömming sa...

Superfin! :D

Anna / och form sa...

Vad snygga grejer du syr. Och jag älskar dina tyger!

Helena sa...

Löjligt snygg!!!!

Fangoria sa...

Så himla snygg!

Aleisa Ribalta sa...

just love it! så otroligt snyggt!

Randiga Tråden sa...

Så söt.