Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

31 juli 2010

Pocketfodral


Jag måste säga att jag verkligen gillar bokfodral. Mina pocketböcker ser alltid grovt misshandlade ut efter endast en dag i väskan. Det här fodralet är sytt med dubbla lager stabiliseringstyg på insidan + filttyg, nu kommer böckerna alltid se ut som nya!

This will keep your paperbacks look like new.

8 kommentarer:

Helena sa...

Precis samma erfarenhet som jag gjort...å vem vill ha en halvdan pocket:) Smart fodral i ett alldeles underbart och soligt tyg...finfint!!!

kråkspark sa...

Jag håller verkligen med ang pocketfodral!! Jag har även sytt fodral till min kalender som brukade hålla ihop ungerfär ett halvår innan jag kom på idén med fodral. Principen är densamma som till det pocketfodral du kan se på min blogg!

Heidi sa...

God idé! Og så fin!

Randiga Tråden sa...

Så fina de är.

www.nusse.nu sa...

Märkligt hur man tänker olika! Jag tycker om när man ser att någon läst boken och släpat med sig den.
Fint tyg!

Pyssellycka sa...

Härligt tyg!

Anonym sa...

jätte bra idé!
H.Ellen,din kusin :)

Anonym sa...

bra idé!
H.ellen :)