Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

22 juni 2010

Cakes, cakes and more cakes

Ni som har läst bloggen ett tag vet att jag gillar att baka tårtor, speciellt dekoringsdelen. När min syster blev student för ett par veckor sedan fick jag i uppgift att baka fyra tårtor. Eftersom det nu varit lite glest med syinläggen här i juni månad så får nu njuta av lite tårtbilder i stället.

Another hobby of mine, baking and decorating cakes. I made these four for my little sister's high school degree party, enjoy!

8 kommentarer:

SiriR sa...

WOOOW! For noen fantastiske kaker!!Nam, nam:)

Unknown sa...

Fina tårtor! Vill ha! :-)
Har förresten länkat till din blogg på min blogg.
/Nina

MESC sa...

Du är ju värsta grymma konditorn!!! Inte utan att jag blir sugen....!

MangoGiraff sa...

Helt nydelige!
MMMMM!!!

Camilla Simone sa...

oi, ble målløs og veldig kakesugen. Vakkre kaker, du er super flink!

Heimlaga sa...

Vilka vackra tårtor!

Kridte-hvidt sa...

Hvor er de kager bare FLOTTE ! Tror jeg vil bruge dem som inspiration til datterens 6års fødselsdag som er lige om lidt :-) Umm bliver helt lækker sulten.

Monikum sa...

*Monikum fikk veldig lyst på kake*