Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

26 maj 2010

Sy dina egna badkläder i sommar!Håller som bäst på att uppdatera Linas Bloppis med massa härliga 60/70-tals tyger. Kände att jag ville passa på och tipsa er om två stretchiga tyger i bloppisen som skulle passa utmärkt att sy badkläder av. Det understa är dessutom på REA så skynda er!

Här hittar ni baddräktstygerna!

Do you want to sew your own bikini this summer? Buy the fabrics here!

2 kommentarer:

Sn.art By Sofie sa...

Vilken fin och inspirerande blogg du har, jätterolig läsning. Jag älskar vackra tyger, och här fanns det verkligen mycket att se:)

Karin sa...

Åh! Älskar rostyget längst ner!