Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

09 maj 2010

Fina saker


Det har varit många som gillat det svarta tyg med ryska dockor. Tyvärr tillverkas det inte längre så jag har därför försökt hitta en acceptabel ersättare. Eftersom jag inte hittade något fint med svart bakgrund så fick det i stället bli en ljusare sommarvariant.

Trådrullar, saxar, band, knappar...allt finns i överflöd och det kan vara trevligt att hitta bland mängderna av sytillbehör. Min nyaste förvaring är en söt plåtbruk som jag skaffade för bara 79 kr. I den här burken förvaras trådullar, saxar och annat som används så gott som alltid när symaksinen är igång. Ett trevligt plus är ju helt klart att den är så fin så man kan alltid ha den framme vid symaskinen.

This is some new sewing stuff I've just bought. The black fabric with Russian dolls has been very popular but unfortunately it's out of stock now and I'm not able to find more of this wonderful piece of fabric. I've bought a similar fabric but with white background since I couldn't find one with black, but I like it anyway.
I've also found a cute little box that wasn't too expensive. I store scissors, bobbinets, and other sewing accessories that I use a lot. It keeps my sewing machine company.

6 kommentarer:

erry sa...

Åh, vilket underbart tyg! Var köpte du det?

Anonym sa...

Ja var köpte du tyget??

mette sa...

sykt fett stoff!!

Beata sa...

Jättefint tyg! Asken var också väldigt fin.

Fiff sa...

Hejsan! Jag råkade hitta hit, och det var ju trevligt! Här finns mycket inspiration att suga i sig, så jag lägger mig som följare. Det var verkligen ett fint tyg du har hittat, man blir väldigt glad av det!

Anonym sa...

Keep posting stuff like this i really like it