Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

17 februari 2010

Uppdatering


Nu skall ni gå och kika in i RE-shop för den har blivit uppdaterad med en hel del nytt!


Till slut fick även jag tag på en liten bit av det underbara skogs-tyget och OJ (!) så jag har väntat. Nu känns det bara lite svårt att sätta saxen i tyget, måste nog fundera ut vad jag vill sy av det innan jag kör igång.

Det var verkligen kul att bläddra i senaste numret av Family-Living och upptäcka att det fanns en stor produktbild på mitt glasögonfodral, mitt på EKO-sidan. It made my day!

Om någon undrar så kan jag ännu passa på att tillägga att lägenheten är fixad och jag trivs riktigt bra i Sthlm!

17 kommentarer:

od Andulky sa...

Så mycket fint, är sjukt avis på skogstyget ;-). Grattis till publiciteten, det är du verkligen värd!!
/Anna

KATTCHING sa...

åh va grymt, både med tidningsbilden, tyget och lägenheten! grattis! :)

Anonym sa...

Grattis till att de tog med din fina börs i tidningen, det förstår jag för dina börser sticker verkligen ut! Gillar alltid dina alster och väntar på varje uppdatering av bloggen...

SiriR sa...

Så gøy å høre litt fra deg igjen!
Grattis til ny leilighet, til fint bilde i blad og til det lekre stoffet! Og så masse fint du har sydd:)

LillaBarn sa...

Välkommen tillbaks till bloggosfären! Kul att du trivs i Stockholm, det är världens finaste storstad. Och vad roligt med tidningen! Jag har också en bit av det skogstyget, men jag törs inte röra det.... Sååå fint. Funderar på att sätta upp det i barnens rum, men jag har fem stycken olika tyger som jag vill sätta upp. Och det finns bara plats för två. Vilket innebär att inte nån av dem blir uppsatta....

GOBLIgobli sa...

Grattis så mycket! Kanonfint fodral de fått med. Och grattis till fina lägenheten. =)

Strumpetossa sa...

Grattis grattis! Är verkligen glad för din skull och kul att få höra av dig här i bloggen igen. ;)

MinaMirakel sa...

vad kul och få vara med i tidningen, grattis!/Åsa

Jonglören sa...

Vad roligt med sådan bekräftelse på ditt arbete. Måste kännas jätteskoj!

Unknown sa...

Graulerar till publiciteten i tidningen! Stockholm är en bra stad, skulle gärna bo där nån gång.

Strömming sa...

Grattis till bilden i tidningen, men så snygga som dina börsar är är jag inte förvånad" DE är ju grymma!

Härligt att du trivs i Stockholm. Kanske du ska på syfestival till helgen då?

Åsa Tidqvist sa...

jag såg din fina börs i tidningen minsann! men efetrsom jag redan spammat dig förr om annonser så lät jag bli att mejla ;)
Jätteroligt för dig! grattis!!

finnkids sa...

Roligt att hitta till din blogg! Fina retrokläder du syr och så hääärliga retrotyger du har! Sett tidigare att du har elefanttyg med gula och kanske bruna elefanter. Jag har den med turkosa elefanter! :-)Coolt att bli omnämnd i en tidning!

mette sa...

simply love it! deilige stoffer!!

pia madelen sa...

Hej Lina! Verkligen snygga saker du syr! Härliga tyger. Som en börs-älskare kanske man kan beställa nåt av dig? Har tappat räkningen på hur många Marimekko börsar jag har, en för kameran, ipoden, pennor, smink etc. Sku vara kul med lite variation och en Retro Elephant börs :)

-Pia-

Gerda sa...

Coolt att vara med i tidningen, grattis!

KIND BY NATURE sa...

Flot at du kom i Family-Living, du har også nogle rigtig fine ting:-)