Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

22 februari 2010

Gott och blandat


Nu är jag bara tvungen att göra lite reklam för Fiskars Soft Touch-serie. Saxarna är så otroligt bekväma, inga fler skavsår på händerna! Köpte min på Syfestivalen och fick den till ett något reducerat pris och ack så nöjd jag är. Tyget i bakgrunden är nytt i tyghyllan.

Denna necessär hittar du nu i RE-shop, klicka på bilden!

Kolla in den här ljuvliga kaffekoppen från Arabia. Ville vinna den på tradera men då två koppar drog iväg över 600 kr så ballade jag ur. Jag vill fortfarande ha dem, de är jag i ett litet nötskal. Färgerna, mönstret ååååh, vill vill vill. Någon som råkar veta vad serien heter?

20 kommentarer:

Jonglören sa...

Gillar neccessären skarpt!

Ewa sa...

Dreglar över koppen... Kan den heta Finaste kanske hahaha

Retro Elephant sa...

ewa: Det kan det mycket väl heta! :D

Lotten sa...

Underbart tyg... och koppen var helt underbar!! Synd att allt man gillar skall bli såå dyrt ,-)

Kraam

krajamaria sa...

Skoj att se att fler insett vilken bra sax det här är. Jag hittade min genom att en sjukgymnast tipsade om det pga min skadade tumme/handled. Den är ergonomisk och så skön att klippa med! :) Tycker du syr så fina börsar också!

Ann Granlund, textiltryckare sa...

koppen är fantastisk!! Har aldrig sett den förut?

Retro Elephant sa...

Ann Granlund: Ja det här tycks vara en sann raritet! Hoppas någon har lite information att dela med sig.

MinaMirakel sa...

Vilken fin börs!/Åsa

Hananah sa...

vad gudomlig kopp! jag sneglade faktiskt efter lite porslin igår på min loppisrunda.

Unknown sa...

Wow, vilken kopp, och supersnyggt tyg och börsen är fin också. Blir lite frestad på den där saxen...

OttoPippi sa...

Jag har ett tag nu grunnat på ny tygsax. Tack för tipset. Ska nog satsa på en sån....

Vet tyvärr inget om koppen jag heller men håller helt och hållet med dig.... lovely (precis som din necessär dessutom :-))

Cia sa...

Urballer!

LillaBarn sa...

Nån sån sax unrar jag om det finns här, det borde det ju. Jag får alltid ont på översidan av tummen när jag klipper. Speciellt om det är tjockare tyg. Ska googla den saxen nu...

delpheena sa...

så fin! serien heter isokukka, designad av esteri tomula.

Anna sa...

Fiskars saxarna finns billigt på clas olsson de är verkligen suveräna.
Även deras trådsax är bra.

Annika sa...

Jag har två soft touch saxar, superbra! Finns hos bibbis textil, hon skickar super snabbt.
Annika

angelmax sa...

hej har lämnat en award till dig på min blogg

Retro Elephant sa...

delpheena: tusen tack för hjälpen!

//Lina

mette sa...

begge deler: superfett!

ellen.L sa...

åhh jag gillar neccessärenn!
H.Ellem :)