Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

09 januari 2010

Bloggen återhämtar sig sakta men säkert!

Det blev verkligen ett par RIKTIGT slöa månader här på bloggen, ett rekord som jag inte tänker hurra över. För att göra det hela kort kan jag väl bara säga att det helt enkelt inte funnits tid för att varken blogga eller sy och de få gånger jag har haft tid så fanns ingen lust.

Nu står det nya året 2010 framför oss och jag har bestämt att det skall bli ett kanonår! Jag skall uppdatera bloggen mycket oftare men det kan ta ännu ett litet tag innan jag kommer igång för fullt. Håller nämligen på att flytta IGEN, denna gång är Stockholm målet. Det är en tillfällig flytt och jag kommer bo i sthlm endast för ett halvår, sedan återvänder jag till Helsingfors. Det kommer bli både spännande och kul!


Nu skall jag försöka hålla mig till det som bloggen egentligen handlar om. Innan julen gjorde en kär vän till mig en liten specialbeställning. Han önskade sig en något mindre och smalare börs som skulle rymma endast kort. Jag gjorde några enkla ändringar i modellen, skippade bl.a. de rundade hörnen och resultatet blev en riktig man purse, hehe. Tyget heter "Honey" och är inhandlat hos 10-gruppen i Stockholm. Jag tror börsen blev omtyckt av ägaren.

Avslutningsvis ett litet meddelande till alla tygälskare där ute. Linas Bloppis skall vara helt tömd innan nästa veckas söndag. Därför är alla REA priser sänkta med 20-50%. Gå och fynda genast!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TYGEN!

15 kommentarer:

Madelene sa...

Mmm...den va lite häftig! :0) Blir nog väldigt lämplig att klä av och på. Härligt tyg du använt till börsen!

od Andulky sa...

Superfin! Gillar tyget!

MinaMirakel sa...

Mycket fin börs, wow vilka fina tyger du har på bloppisen!/Åsa

LilleBus sa...

Jättefin börs - proffsig! Fattar inte hur du gör (har aldrig fixat väskor riktigt ;-))

Fina tyger - själv har jag köpstopp ett tag framver då hyllorna är alldeles för fulla.....

Anonym sa...

Jättekul att få se en av dina börser igen. Snygg!

OttoPippi sa...

Hej vännen! Känner så väl igen mig i din beskrivning av de senaste månaderna. Jag har ju i princip inte varit produktiv på hela hösten, men har, som du, bestämt mig på en ändring av det detta år!!! Ser fram emot ditt sömnadsår 2010!! Härlig börs! Lycka till med flytten!!

Moi! sa...

Undrade just var du var! Fyndade tyger igen på UFF på Stora Robertsgatan. Välkommen till den här sidan av östersjön! Ska du plugga eller?

SiriR sa...

Oj, skal si det skjer mye i livet ditt selv om bloggen er stille. Lykke til med ny flytting!

og søt mannebørs:)

Bobo/Rumba de kransen sa...

Du har rätt. 2010 kommer att bli ett kanonår - det har jag också bestämt. Med eller utan sömnad. :)

GOBLIgobli sa...

Du är en börsmästarinna! =) Lycka till med flytten.

:-) sa...

Lycka till i Stockholm! Gillar din blogg skarpt! Kram M

Saara sa...

Love the fabric!

Ellen sa...

den är jätte fin tummar upp för den!tyget är jätte snyggt =)

misssy sa...

Hej
Har just sett din fina blogg, mycket inspirerande. Om du känner nån som vill lära sig sy kan du tipsa om min nya hemsida där du kan skria ut mönster och se instruktionsfilmer. MVH Miss Sy
www.sykurser.se

Drutten sa...

Dina börsar är så fina! Jag undrar var du köper spännena eller bygeln eller vad de nu kan heta? Jag hittar bara på panduro och de är inte släta som dina...