Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

15 oktober 2009

Would you like to buy?


Jag sprang på den här superfina kökshandduken för ett par dagar sedan. Blev verkligen förtjust i det snygga och färgglada mönstret och de slutade med att jag rensade hela hyllan i butiken (de tre som fanns kvar). De var inte ens speciellt dyra och jag hittade dem i matbutikskedja, faktiskt sista stället jag skulle tro att man hittade något snyggt.


En annan sak som jag tänkte bjuda ut till er bloggläsare är min nyinköppta väska som jag specialbeställt via Etsy. Väskan är mycket välsydd (handsydd) med massor av snygga detaljer, fodret är ett IKEA tyg. Väskan har ett litet fack på utsidan, ett dragkedjsfack på insidan (samt diverse småfack) och en fastsytt nyckelband som är väldigt praktiskt. Axelremmens längd kan man reglera själv.
Ja, nu undrar ni säkert varför jag säljer väskan. Saken är den att jag länge spanat på den, sen när jag väl köpte och fick hem den märkte jag att den inte rymmde två mappar som jag hade tänkt. Det visade sig att jag kollat fel på väskans mått. Eftersom det inte var något fel på väskan så kunde jag ju inte returnera den.

Vill någon lysa upp med denna skönhet i höst/vinter? Priset är detsamma som jag betalade för den (frakten ingår i priset) 390 kr (39€). Det är ett bra pris för en så pass välsydd väska. Måtten är 44 x 34 cm. Först till kvarn!

8 kommentarer:

Välkommen! sa...

finfina handdukar men jag måste säga att dom är väääldigt lika dom som finns/funnits på lagerhaus...

Retro Elephant sa...

Kattching: Hmm, exakt samma kan det åtmisntone inte vara för de här är av ett finskt företag.

//Lina

LillaBarn sa...

Fina, både handdukar och väska. Mina väskor måste vara minst dubbelt så stora, de ska ju helst kunna packas full med blöjor, leksaker, mat, snuttefiltar osv osv. Och för att inte glömma allt som plockas upp längs med vägen såsom pinnar, sand, löv och annat smått och gott.... Fast väskan var jättefin, kanske du kunde sy en likadan fast större så du får plats med mapparna?!! Du verkar ju kunna sy det mesta!

Anna sa...

jag har samma på plåtburk :) köpt på lagerhause. Det kanske har köpt in från finland för det är ingen tvekan om att det är samma mönster.

Retro Elephant sa...

Vad konstigt, jag trodde lagerhaus bara sålde egna produkter. Märket på handdukarna är "Kotikulta". Hehe, de har säkert gjort ett plagiat på lagerhaus! :D Snygga är de hursomhelst!

//Lina

Lucia sa...

Wow. Vilken snygg väska. Jag älskar modellen, den var lläcker och jag gillar kontrasten till tyget inuti. Den var underbar.

Cia sa...

Blir lite sugen på att köpa den där väskan av dig.. Men man kan nästan sy en själv för billigare penning. Om man orkade engagera sig, vill säga :)

Randiga Tråden sa...

Underbara tyger och jättefina saker. Brittmari