Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

18 oktober 2009

Waiting for rain in these lovely boots


Jag har planer på att välkomna regnet i de här käcka gummistövlarna. Det är äkta Nokia boots från 70/80-talet, inköpta på loppis för 4€. Tyget i bakgrunden är nytt, kombintaionen orange-rosa är aldrig fel!

9 kommentarer:

rino sa...

snygga ja, välkomna regnet... nej låt solen stanna, snälla

undrar om inte tyget är samma som jag fyndade en gammal hemsydd klänning i

Åsa Tidqvist sa...

så snygga! med klack! är tyget NYTT?! vart har du hittat det??????

Unknown sa...

Wow, snygga! Vilket fynd!

Lotten sa...

Snygga stövlar! Men tyget är ju helt underbart! Jag får aldrig nog av kombinationen av rosa-orange ;-)

MinaMirakel sa...

Stövlarna är ju underbara, tyget oxå!/Åsa

Beata sa...

Jättesnygga stövlar och fantastiskt tyg!

lilla hjärtat sa...

Det är ju nästan så man önskade regn varje dag om man hade så fräcka stövlar ; ) Tyget är ju oxå så läckert...vad du hittar mycket fint.

Maria sa...

Känns som om min mamma haft likadana på den tiden de var nya...

LillaBarn sa...

Vad fina, var hittar man såna fina stövlar nånstans... Bring on the rain!!!