Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

14 oktober 2009

Retro Elephant finns i webshop inom kort!Jag har fått en del förfrågningar av återförsäljare inom norden (främst från Sverige) och de skulle få sälja mina produkter. Jag har alltid tackat nej (pga tidsbrist) men mitt i allt dök ett så frestade förslag upp så jag kunde helt enkelt inte låta bli att tacka ja.
Webshoppen, som jag just levererade 6 st glasögonfodral till, heter Wilma&Friends. Det är en väldigt schysst butik som har en mycket miljövänlig profil. Dessutom investerar de 5% av deras vinst i diverse projekt för hållbar utveckling. Det känns helt rätt att ha lite RE prylar representerade i deras fina webshop.

Om ni gillar glasögonfodralen så bör ni kika in i deras webshop om ett par veckor, för då finns de till salu där!


Här är ett sött djungeltyg som just flyttat in, tygstrejken går sådär just nu men jag tänker kompensera det med att uppdatera Linas Bloppis inom kort. Djungel tyget har jag från tidigare i två olika färger, en rosa-grön och en brun-beige. Nu är frågan, vilket tyg är snyggast?

14 kommentarer:

Doris_Assar sa...

Kul att webshopen får sälja dina fina fodral! :-)
Jag gillar nog det brun/beiga djungeltyget bäst... men alla var fina! (Vart sjutton hittar du alla fina tyger???????) :-)

Moi! sa...

dom var ju coola allihopa dom där djungeltygen! Kul med webshop!

SiriR sa...

Grattis med salg til webshop, spennende det!

Kule brilleetui, og jungelstoffene er herlige alle tre, vanskelig å velge en favoritt!!

Välkommen! sa...

va kul!! jag säljer oxå mina vimplar på wilma & friends. jättebra webshop!
lycka till med försäljningen! :)

Ewa sa...

Gaaah! Det var de sötaste tyger jag skådat!!! Hur ska man kunna välja?

makiato sa...

Vad kul med webshop! Grattis!

Roligt också att vi har likadana väskor mm. Men jag har ju förstått genom bloggen att vi har ganska lika tyg-smak! :)

Anonym sa...

Vad roligt, grattis! Det är bra att vara selektiv med var man säljer sina grejer tycker jag!

MinaMirakel sa...

Grattis!/Åsa

Unknown sa...

Kul att du får sälja på webshopen! Jag gillar nog bäst tyget i detta inlägg.

od Andulky sa...

Spännande! Du är så grymt duktig!!

lilla hjärtat sa...

Grattis va roligt. De kommer att gå åt ; )

Retro Elephant sa...

Tack skall ni ha allihopa! Blir så glad av att läsa era snälla kommentarer! Ni är guld värda!

//Lina

Beata sa...

Vad roligt med webshopen, grattis! Jag förstår att de vill sälja dina fina saker!

Alla bäckar små sa...

Å va skoj! Grattis!