Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

09 september 2009

Vinnaren har korats!

Tusen tack för er deltagaraktivitet i min tyg-röstning. Sammanlagt blev det hela 242 st röster, inte illa måste jag säga! Nu är det hög tid att kora vinnaren och två välförtjänta andra och tredje pristagare.Kan inte låta blir att visa vilka två tyger som kom på fjärde och femte plats eftersom jag själv gillar dem väldigt mycket.


Nu undrar säkert många av er varför jag dragit igång en stor röstning. Det var helt enkelt för svårt för mig att välja mellan alla olika färgställningar så jag lade beslutet på er. Jag bestämde mig innan jag startade röstningen att åtminstone de 3 st färgkombinationer som får flest röster skall jag trycka upp som tyg och sy exklusiva (blink, blink) Retro Elephant pennfodral, necessärer och pengabörsar. Det kommer nog ta rätt länge innan jag har fått de färdiga tygena, men sedan kommer det finnas möjlighet att beställa en unik RE-börs/necessär/pennfodral i mitt egendesignade tyg.En vinnare har korats men en återstår. Nu har du nämligen chans att vinna en RE-pengabörs i ett (enligt mig) väldigt läckert retro tyg. Tävlingen är ett samarbete mellan mig och Alla Bäckar Små. Så om du nu känner dig sugen på att vinna en alldeles egen pengabörs så skall du kika in på Lottas sida. Klicka på bilden så kommer du direkt till tävlingen. Lycka till!

2 kommentarer:

Camilla Porsman sa...

Åh, vad spännande! Jag kommer absolut vilja ha något i tredjeplatstyget. Du ska inte ta några meter av det i trikå också och sy toppar? En sådan skulle jag vilja ha!

LillaBarn sa...

Grattis till vinnaren! Designen (eller hur man nu säger) kommer att bli jättebra som tyg!!!