Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

01 september 2009

Stor påfyllning i Linas Bloppis!


Om du gillar de utsvängda femtiotals klänningarna, ja då måste du verkligen kika in i Linas Bloppis. Har laddat upp med massor av nya tyger och mönster, gå in och kolla om du hittar något som faller i smaken. Det var inte ett lätt beslut att släppa taget om 50-tals mönstren kan jag säga...

Kom ihåg att det är först till kvarn som gäller!

2 kommentarer:

Hello sa...

De är ju helt underbara! Tur att jag har en egen hög hemma med midjemått liiiite närmare mitt eget (som alls inte är överhövan stort, men ändå rätt långt ifrån 66 cm...) :)

annimade sa...

Hej,
vad härlig blogg du har!! Elefanter och retro, kan det bli mycket bättre?!?
Hoppas det är ok att jag lägger upp dig på min blogglista så att jag lätt hittar hit igen.
:-) Anneli