Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

23 september 2009

I väntan på häftigare projekt


Bläää....det blir inget av min sömnad. Åtminstone har jag ett par lite större projekt på gång så nu skall ni väl snart få beskåda något annat än mina necessärer. Men de här två blev lite annorlunda för jag testade att sy dem i frotté, rätt lyckat enligt mig. En pengabörs och ett glasögonfodral.
Det var en mamma som frågade efter den här jackan strax efter att den hade blivit såld i RE-shop förra hösten. Nu har jag ett till exemplar av jackan i det underbara Tampella tyget men vet inte hur jag skall få tag på dig. Därför har jag nu lagt upp den i RE-shop och den är tillgänglig för alla.

9 kommentarer:

Moi! sa...

vilken härlig retrojacka!!!

Pernilla sa...

Den där jackan är bara för underbar =) Snyggt med frotté i börs.

Unknown sa...

Vilken fin idé att göra börsar i frotté!

Strumpetossa sa...

Börsarna blev superfina och snygg jacka!

elin sa...

de pungene dine er bare søte!!!gid jeg fikk tak i de låsene snart..og den jakka var bare kjempe lekker!!!!!!!!

SiriR sa...

Så kule de ble i frotte! Likte det:)

Og jakka er superlekker!!

LillaBarn sa...

Fina börsar och vilken superfin jacka!!!!

Hananah sa...

åh vad fina saker du åstadkommit. som vanligt dvs.

millandante sa...

Häftigt nog i mina ögon!!!