Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

12 september 2009

Mina väskor åker på seminarium ibland


Den här väskan är sydd för ett seminarium om hållbar utveckling i Helsingfors som Taito Group (taito=konst) ordnat. Det kommer finns många väskor med som handarbetar runt om i landet sytt. Kraven var att den skulle fungera som en handelskasse och att bandet med texten taito.fi skulle var en del av väskan. Jag löste det enkelt med att använda bandet som handtag till väskan. Lite spets för att pigga upp och tyget valde jag utgående från bandets färger, resultatet blev en glad handelskasse.Sedan en liten bild på en alternativ lösning på pennfodralet. Har man mycket som skall rymmas i plånboken så kan det vara bra att använda pennfodral-modellen istället. Den är gjord med två fack för kort enligt kundens önskemål.

7 kommentarer:

Åsa Tidqvist sa...

fattar inte hur du får till så snygga börsar och fodral, himla snygga!!

MinaMirakel sa...

Jag tycker att den gröna väskar var kanonfin, gillar färgerna./Åsa

Beata sa...

Jag gillar också den gröna väskan mycket!

Unknown sa...

Det blev fint med spets på gröna väskan. Så fina börsar du gör, hemskt smart med fack i dem!

od Andulky sa...

Så himla snygg!!

LillaBarn sa...

Väskan är jättefin, otroligt fint tyg!! Och dina börsar talar ju för sig själva som vanligt...

AnSa sa...

Hejsan! håller på och letar ihjäl mig efter sådana där byglar till börser... kanske är jag inte så duktig på att leta rätt på saker på nätet :/ Vart köper du dina om man får fråga?:)