Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

18 september 2009

24 tyger som ville stå i rampljuset och något att värma sig med i höst

Allvarligt talat, jag tänker slå rekord i flest flyttningar på 2 år. Det här är min tredje flyttning på 1 år och till våren flyttar jag troligtvis igen, suck. Man skall packa ner allt man äger, eller som i detta fall, så lite som bara möjligt eftersom min bostadsyta är minimal. Flyttningen har lett till att jag blev tvungen att lägga upp ca 30 kg tyg till försäljning och mot min vilja måste jag säga att det är jobbigt att skiljas från mina tyger.
När man går igenom sina saker hitter man mycket som man inte ens visste man hade, bl.a. ett gäng tyger som inte blivit fotograferade. Så här kommer 24 stycken färgsprakande tyger. Nu är jag nyfiken på att höra vilken som är din favorit (klicka på bilden)!

Jag har inte riktigt ännu någon höst-känsla. Här i Helsingfors har det varit ca 15-20 gradera varmt på dagarna och träden är ännu nästan helt gröna. I väntan på hösten sydde jag en höst inspirerad filt i ett tyg som jag tycker väldigt mycket om.

25 kommentarer:

SiriR sa...

Wow, så masse fine stoffer. Vanskelig å velge en favoritt, men jeg likte ekstra godt det oransjblomstrende:)

og 3 flytting på kort tid, ikke verst!!

Tanjis sa...

Oj,va jobbigt att flytta så ofta!
Jag är inte avundsjuk, det är ju inte så kul att packa ner alla saker men en sak som är positivt är ju att man får rensat bland sina saker(fast då menar jag ju inte tygerna utan annat som behöver rensas).

Jag måste vara rätt så barnslig för jag gillade det blåa tyget med djuren på som är tvåa på översta raden! :)

Hoppas du kommer trivas i din nya lägenhet!

Jana sa...

åhh! är filten tillsalu?

od Andulky sa...

Underbar filt, och underbara tyger! Jag bara älskar tredje tyget på översta raden!!!

hatte och matte sa...

Jag gillar bild nummer tre och fem (från vänster till höger.)
Jag ska aldrig mer flytta har jag bestämt, jag har flyttat ett 20-tal gånger under min barndom och fram till där vi bor idag. Det är sååå jobbigt att flytta. Jag är inte avundsjuk! =) Filten ser mysig ut!

LillaBarn sa...

Men snacka om fina tyger människa, Heaven on earth..

Pernilla sa...

Måate svida bra i hjärtat att sälja så fina tyger som du gjort!!
Jätte fin filt och min favorit blan tygerna ovan är nog andra på översta raden fast alla är ju fin =)

Skaparstigen sa...

Fin filt!
Är lite avundsjuk på dig som har så mycket snygga tyger, men inte på alla flyttar...

Astrid Hemsydd sa...

Masse flotte stoffer der! Veldig fint det Emil-stoffet

Välkommen! sa...

härliga tyger! jag gillar verkligen det som är just under john blund, och det oranga som nästan är uppe i hägra hörnet!

lycka till med flytten!

Fangoria sa...

Underbara tyger! Svårt att välja favorit, men jag gillar väldigt det blåtonade safarityget, 2:a från vänster högst upp.

Unknown sa...

Ymmärrätköhän suomea?! Aivan ihania tuotteita ja kankaita:)

Unknown sa...

Kiitos vastavierailusta! Ihailin kankaitasi jotka olet hienosti järjestänyt "ruudukkoon". Olen itsekin yrittänyt samaa Photoshopissa että saisi pienessä tilassa esiteltyä kangasaarteita:) Enkä millään onnistu.. Onko sulla jotain vinkkiä miten teet sen "helposti"?

Moi! sa...

Å så fina tyger. Svårt att bara välja ut en av dom! skulle vara kul att åka till Helsingfors igen och göra tygfynd!

Beata sa...

Vilka tyger! Svårt att välja vilket som är finast, men jag ser en klänning framför mig, sydd i det fjärde tyget på sista raden. Kanske också en klänning i det första tyget på den fjärde raden.

Skrekk o Gru sa...

for en nydelig bukett herlige stoffer! Veldig mange fine, men jeg tror det brune med trekløver er min favoritt. Det passer både til jente og gutt:)
Lykke til med flytting!

Lilla Gryn sa...

ÅHH, det är ju hur många som helst som är superfina... du kan få skicka över lite till mig om dina lådor eller lya svämmar över.. ;-). Lycka till med flytten!!

Ylva sa...

ojoj, så fina. Går inte att välja :)

Alla bäckar små sa...

Ja inte är det skoj att flytta. Speciellt allt packande innan. Kan faktiskt inte säga ett tyg som är fint, skulle ta nästan alla! :-) Väntar med spänning på mitt typaket! :-)

Fia sa...

Jag kommer aldrig att kunna sluta älska klövertyg, så det bruna klövertyget är min favorit...

millandante sa...

Nr 5 blev jag förälskad i...
ja flytta tar på krafterna OCH ger energi samtidigt kan jag tycka... tråkigt att du inte kan få med dig allt fint bara.
Kram

Annan sa...

det femte finns i ett stort lapptäcke som mormor sytt åt mig. (Numera är det en picknick filt. Kul att se rutorna i sitt sammanhang :)
/gunghesten

Maria sa...

Gillar nr 17, 22 och 23 om man räknar uppifrån vänster.

Jag har flyttat mycket i mitt liv, men nu kanske jag flyttat klart...?!

Ett Tu Tre sa...

Oj, så tufft att vara tvungen att flytta så ofta - hoppas du hittar något sttälle där du kan bli bofast en längre stund.
Alla tygerna är underbara, men jag är mest förtjust i dem som går i gult-rött- orange. Tyget längst ner till höger verkar vara stormönstrat - en snygg sommarkjol i modell vixen kanske?!

Fru Sommer sa...

- jeg er flyttet 2 gange i hele mit liv!
ææææælsker dit stof. er meget vild med nr 18 - 20 - 22
(startende øverst fra venstre)
mange hilsner fra fru sommer