Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

10 september 2009

20% off on all fabrics!

Yeah, you heard me! Nu blir det 20% rabatt på ALLT i Linas Bloppis, läs mera här!

Dessa två necessärer har jag sytt på beställning, necessärer är nog faktiskt det som jag syr mest för tillfället. Nu skall jag börja på något helt annat för variations skull, även om det är väldigt kul att sy necessärer.
Jo, jag skall också passa på att säga att jag sydde dubletter av de här två eftersom jag tyckte de blev så fina. De andra två finns till salu i RE-shop.

6 kommentarer:

Pernilla sa...

Fina, den nedre var super snygg!!

Kalunji040 sa...

Du syr så underbart fina börsar. Jag är väldigt sugen på byten just nu och undrar om du möjligtvis inte är intresserad av ett du med?

Kram

MinaMirakel sa...

jättefina./Åsa

Åsa Tidqvist sa...

extremt snygg den gröna med rosa blommor!

angelmax sa...

du är bara för bäst på att sy necessärer, jag får inte till mina alls!!!!!

Velkommen til min kreative verden sa...

Din blogg er en god inspirasjon for meg. Mye fint. Elleville farger og mønster: )