Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

03 augusti 2009

Mera REA!


Linas bloppis börjar bli ganska tom nu tack vare rean som jag annonserade ut för bara några dagar sedan. Men det finns ännu kvar tyger att fynda.
Nu blir det mera rea, denna gång i RE-shop. Klicka på bilden så kommer ni direkt till alla rea varor. Kom ihåg att det är först till kvarn som gäller. Rea är kul!

Nu blir det en liten auktion på kaffekopparna som jag tidigare bloggade om. Alla är i bra skick, inte mycket använda. Sammanlagt har jag två koppar med blommor som säljs tillsammans och sedan 4 st koppar med klövermotiv som säljs tillsammans.
Utropsprisen för vardera set är 0 kr, varje bud måste vara åtminstone 10 kr högre än föregående. Buden läggs som en kommentar till detta inlägg. Om du inte har en blogg så måste du lämna mail-adress i kommentaren. När man lägger bud måste man skriva "KLÖVER" om man buder på klöverkopparna och "BLOMMA" för de blommiga kopparna. Så kan alla hålla lättare koll på vad priserna ligger på. Frakt tillkommer på priset. Auktionerna tar slut på söndagen den 9 augusti.

11 kommentarer:

Trådsnella sa...

da skriver jeg kløver: 30 kr !

Heilt spesiell sa...

Åh disse er jo bare skjønne..
Kløver:60 kroner
Blommor:40 kroner

Trådsnella sa...

kløver: 80kr
Blommor: 60

:)

Heilt spesiell sa...

Kløver:150 kr

Trådsnella sa...

Kløver 160kr
blommor: fortsatt 60.

Blondie hva sier du.. skal vi dele?? :)

Ludoland sa...

sender du til Norge?

Retro Elephant sa...

Ludo Land: Absolut, jag kan skicka vart som helst. Men observera att frakt tillkommer på priset.

//Lina

Heilt spesiell sa...

Hehe ja vi kan dele jeg tar de 4 så tar du de to;)

Kløver: 200 kroner

Trådsnella sa...

hmmf.. det er kløverne jeg helst vil ha da.. hver sommer gjennom min oppvekst når vi var på vestlandet hos besteforeldrene mine plukket besten en firkløver til meg slik at jeg kunne ønske meg noe! :)

Jeg har tattooert en fedame omsvermet av firkløvere på leggen, så firkløvere har en mening for meg, så vi får vell bare fortsette kampen om godsakene :)

Retro Elephant sa...

Grattis Heilt spesiell till klöverkopparna och silje för blommkopparna!

Trådsnella sa...

åhh, vant jeg!?

Hvis blondie vil ha blomstekoppene også så kan hun ta de, hvis ikke så tar jeg de! Trenger jo egentlig ikke bare to kopper.. de matcha jo så fint med kløverkoppene..