Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

23 augusti 2009

Ja, tre olika alternativ var nog för lite. Rösta på din favorit!


Ja ni, man kan väl säga att jag blev lite taggad att göra flera färgkombinationer. Det hela slutade med 9 nya kombinationer (+ de 3 gamla). Nu tror jag att jag har något för allas smak (jag tar för givet att ni gillar färger). Det var minsann kul att sitta och leka med färgerna i PS och jag är nöjd med många av dem.
Jag har startat en röstning här på bloggen (längst uppe till vänster) så jag hoppas du tar dig tid och lägger en röst på ditt favorittyg (ett eller flera). Jag tror jag skall göra fler tyger, det här var ju riktigt kul!

P.s. tänk vilket fint lapptäcke det skulle bli med alla färger, mums.

Observera att elefanten på tyget är mitt varumärkes logo, Retro Elephant i egen hög person, d.v.s. den som jag själv designat. Det är alltså jag som är elefantens upphovsman (kvinna). Än så länge har jag endast planer på att trycka upp tyget till mig själv för min sömnad.

36 kommentarer:

LillaBarn sa...

Jag har sån beslutsångest att jag oftast inte ens kan välja mellan två alternativ, så nio går inte alls... Fina, och vilket fantastiskt lapptäcke det skulle bli av allihopa...

Cel'Dara sa...

Ja du, det här var ju inte helt lätt! Alla är ju fina på sitt sätt. Men nr 3, 5, 6 och 12 är mina absoluta favoriter. :-)

Anonym sa...

jösses kvinna vilket fint tyg det blir! Jag gillar det röda med vita elefanter, eller vilken färg som helst som botten med vita elefanter som kontrast.Eller tvärtom?

maria sa...

jag tycker nummer 8 är superfint!

Marie sa...

7, 10, 11 och 12 är mina favoriter, otroligt fina!

Sarajessica sa...

Ojoj, inte lätt det här.
Men jag röstar nog på 1, 2 och 7. Woo! ^_^

Anna, Tvillingtand sa...

Jag gillar verkligen 3 och 12! Kul att trycka upp egna tyger =)

Strumpetossa sa...

Oj vad svårt du gjorde det nu! Dom är så fina allihop men kanske nummer 2, 11 och 12...

Skaparmani sa...

5,11,12 tycker jag var finast

Mari sa...

Jeg liker alle, men nr7 er min favoritt!

Pernilla sa...

Oj så skojigt men va svårt att välja, alla är fin på sitt sätt! Kanske 5,11 kan inte välja =)

Anonym sa...

Nr 3 og 7!:D

AnKa sa...

Oj, jösses hur skall jag kunna välja ett??? Jag gillar alla de röda och det blå-blå och grön-gröna :-)

Palven sa...

Nu är det 12:an som är favvo !

Skaparstigen sa...

De blåa, gröna och turkosa, men alla är ju egentligen lika fina

Kalunji040 sa...

Klart 3,7 o 12 är mina favoriter.

Hello sa...

De är ju jättefina allihop men 5:an sticker ut, tycker jag!

SiriR sa...

Wow, så fantastisk fine stoff!! Gøy å designe sitt eget stoff med din elefant på.

Alle fargene er fine, men favoritten min er nr 11:)

Madelene sa...

Ja du! :0) Jag vet ju ett mönster som verkar ha blivit populärt! Nåt mer vet jag faktiskt inte då jag inte fastnat för något annat mönster.

Lina sa...

Jag tycker du ska trycka upp och sälja!!!

Jag skulle köpa alla, för dom är underbara!!

Hemmabloggaren sa...

Det är ju heelt omöjligt att välja ett av dem, så det fick bli två nr 7 och nr 2. Tjoho!

LustigLinda sa...

blåa elefanter på blått tyg!!! Ursnyggt!

h/saltaste bönan sa...

Vet inte om du gjorde det så mycket lätare, men nu har jag iaf röstat. Synd att man inte kunde rösta på lapptäcket bara...

prylpinglan sa...

å jag gillar 1.an å 12.an :)

Anonym sa...

Va kul att trycka eget tyg, så att det du syr verkligen blir ditt på alla sätt och vis! Jag gillade kombinationerna på nr 1, 8 och 12 bäst. Det kan inte vara lätt att välja!? (och alla verkar ha väldigt olika åsikt för att göra det hela ännu värre ;-) )

Cia sa...

Jag kan inte välja!

Mysebo sa...

7an var helt klockren! Me like. När du hde de andra förslahen tyckter jag brun turkos, men inte nu längre!

floria sa...

Hej! Jag har ett gäng bebiskläder från tidigt 70-tal som jag undrar om någon är intresserad av? Jag vill alltså inte sälja dem, utan skänka bort dem till fraktkostnad. Jag har sått och rensat bland alla bebiskläder och lagt i säckar till insamling när jag kom på att det är dumt att skänka bort det till Polen när det kan vara svårt att få tag på för andra som uppskattar det. Skulle någon vara intresserad, hör av dig.
Detta är alltså ingen spam-grej eller ett sätt att få folk att komma till min blogg, utan bara ett sätt att recykla.
Det går också att maila mig, denicesvensson@yahoo.se

Unknown sa...

kanonfina tyger!
jag röstade på den blå/ blå:)

**erika

florin design sa...

Många fina men 3 är min favorit!

knappologi sa...

Vilka fina tyger! Gillar verkligen dina saker! Så kul med egen-designat tyg, tror att det skulle kunna sälja bra som tyg, men det är klart då blir det ju lättare att kopiera dig och sånt vill vi ju alla helst undvika!
Jag har lagt min röst!
Vänliga hälsn Mia

Boman sa...

Alla, älskar elefanter! Har en stoor samling, av små elefanter.

Luslisa pysslar sa...

Häftigt att du tänker trycka upp tyg med din elefant. Vilken energi du verkar ha, jag hinner inget just nu sen lilla Elma kom.

Annan sa...

1,6,8 och 12 Med en förkärlek för de röda :)

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

hvordan gjør man for å få trykt sitt eget tyg(med eget design)