Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

17 augusti 2009

Äppeldrömmar


Det kan kännas så himla irriterande då vissa sytillbehör tar slut i ens lager, exempelvis snedslån. Jag har provat många olika märken av snedslå och har hittat min favorit. Passade på att köpa in mycket så det räcker en tid.

Jag har varit mycket duktig med min "tygstrejk" i sommar. Har inte köpt så mycket nytt, speciellt inte från internet, några loppisfynd har jag dock gjort. Det här söta äppeltyget köpte jag någon gång i april så det är egentligen inte alls nytt men jag har glömt blogga om det. Är det inte otroligt sött?
Sedan vill jag avsluta detta inlägg med några söta live-bilder på jackan jag sydde på våren. Bilderna har tjejens farmor skickat in, det var också farmor som hade köpt jackan till sitt barnbarn. Lill-tjejen bär jackan snyggt med röda strumpbyxor. Måste säga att jag är mäkta imponerad över den fina passformen!

17 kommentarer:

od Andulky sa...

Wow vilken läcker jacka! Underbara bilder!

Nette sa...

superfin jacka och underbara äppel!

Välkommen! sa...

jo tjena, man vet ju hur det är med sneslå, det fattas alltid 2 cm när man ska sy nåt och man måste gå och köpa mer. du är både duktig och smart som köper hela rullar du! :)

SiriR sa...

For en herlig jakke og et fint eplestoff!

Johannah sa...

får man fråga vart du köper denna braiga snedslå?

Doris_Assar sa...

Grymt fint tyg!! Och hur fin tjej som helst i sin kappa! :-)

Moi! sa...

Å så sött! den jackan var jättefin, och det verkar vara mycket jobb bakom. Imponerande!

Hananah sa...

den jackan blev hur fin som helst

Jes sa...

Jackan va urfin! och äppeltöget va kanonfint, blir lite aavis på det :)

Anonym sa...

Jag bara älskar äppeltyget! Och jackan var superfin! /petra.h

MinaMirakel sa...

Jättefin jacka och ett underbart äppeltyg./Åsa

Unknown sa...

Det blev en snygg jacka!
Välkommen att titta in på www.littleperky.blogspot.com. Mer sygrejer är på kommande :-).

/Nina

Kalunji040 sa...

Men gud så fin jacka. Åh, jag tycks inte till at stänga munnen. Finaste jag sett på läääääänge.

Annika sa...

Jackan är helt underbart snygg!

Unni Strand sa...

Jeg var på Mammas loft for noen uker siden og fant en søt jakke/skjorte fra jeg var liten. Den er i akkurat det eplestoffet! Datteren min elsker den og bruker den nå!

Retro Elephant sa...

Johannah: Jag skall försöka ta reda på vilket märke det är på snedslån, själv köper jag den från en finsk "tradera sida"

//Lina

Anonym sa...

Så himla fin jacka=)