Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

27 juli 2009

Kaffekoppar med stil


Jag gillar verkligen röd-vita mönster och därför har jag samlat på mig några riktigt söta kaffekoppar från 70-talet med just röd dekor på vita koppar. Jag har länge tänkt att jag skall sälja de här kopparna (eftersom jag redan har en kaffeservis) men jag har inte riktigt kommit mig för, de är ju ändå så himla söta. Men vem vet, kanske de dyker upp på bloppisen ännu i sommar. Jag har ju inte så där väldigt mycket utrymme för mina saker....tyvärr.

Sedan en liten kommentar till min sega uppdatering på bloggen (som beror på tidsbrist): bläää.

11 kommentarer:

Hananah sa...

snygga! du måste börja uppdatera oftare syster!

Anonym sa...

Så fine kopper! I løpet av en time eller sånn kommer det bilder av ting jeg har sydd av stoffene jeg kjøpte av deg-kommer nok snart til å kjøpe mer hos deg;)

od Andulky sa...

Snygga!!

Heilt spesiell sa...

ÅÅh de var jo bare supersøte!Hadde passet perfekt hos meg så jeg kjøper de gjerne;)

Sara sa...

hejsan hoppsan vilka underbart snygga koppar. Helt i min smak, du behöver inte lägga ut dem för jag köper dem direkt :)..näää skojar bara lite, de där ska du spara och njuta av...vill se mera kaffekoppar .)

Unknown sa...

Fina koppar! Koppar är nog svåra att motstå då de hittas på loppis, ibland bara för några cent styck. Fyndade själv två vita koppar med röda hjärtan på loppis.

/Nina

Helena sa...

Jättefina kaffekoppar! Jag hade inte klarat av att skilja mig ifrån dom!!!:-D

Bente sa...

Å, de var fine!! :)

KATTCHING sa...

superfina! men kan man egentligen få för många serviser?! tror inte d! ;)

millandante sa...

Verkligen söta!!
Nu får jag allt kika in på din bloppis, det var ett tag sedan...
Kram

Trådsnella sa...

Jeg stiller meg også i kjøpekø for de koppene! Firkløver er min store lidenskap! :) Nydelige! Så utrolig masse flott du lager!