Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

16 juli 2009

Hard to resist


Mmm, så är det med dessa små elefanter. Ville sy en röd men kunde inte låta bli att göra en rosa när jag ändå var i farten. De är så fina tillsammans, tror nog jag skall göra en med rosa och en röd sida. Båda finns till salu här.

18 kommentarer:

Anna, Tvillingtand sa...

Rosa är ju en klar favvofärg =)

Heilt spesiell sa...

Fantastisk søte!Me love!

Strömming sa...

Oh så snygga! tyget är verkligen helt underbart!

lilla hjärtat sa...

Dina börsar är så söta

Maria sa...

Underbara!

LillaBarn sa...

Jättesöta... Sött tyg med!

od Andulky sa...

De är verkligen underbara!!
Får man fråga var du inhandlar spännerna till dina börsar?
/Anna

Retro Elephant sa...

anna: Spännena köper jag på en lokal sybutik här i Finland, jag har yvärr inte hittat dem till något förmånligt pris på nätet.

//Lina

od Andulky sa...

Tack för ditt svar!
/Anna

Lady Thirty sa...

åh vad fina!

Unknown sa...

underbara helt enkelt!!!
**erika

alvorada sa...

Så utrolig søte! I'm in LOVE! Har en del helt likt stoff liggende i rødt og skulle ønske jeg hadde evnen til å forvandle det til slike skatter. :)

God helg!

Doris_Assar sa...

Ååh, underbara!! :-)

färg o form sa...

Tjohoo!! Jisses vad du är duktig, sååå vackra tger och alster. Roooligt.
Må gott Hannah

metamorphosis sa...

Åh, måste se till att någon gång ha en slant över till att köpa en av dina börsar... de är ju bara så fina!

Gekko sa...

Jättefina!

Anonym sa...

så jättefina!!! jag såg först nu att du hade lagt en kommentar på min säljblog och undrade om ett byte. jag har sålt den mössan men kan kolla om jag har mer sådant garn om du fortfarande är intresserad av ett byte? du kan väl maila mej i så fall. ts020904@hotmail.com

Moi! sa...

Jättesöta. Måste lära mig göra såna där. Har en liten storasyster som skulle bli överförtjust.