Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

29 juli 2009

Goda äpplenÄr bara tvungen att visa upp dessa två, helt underbara tyger. Jag är nog rätt så svag för äppelmönster på retrotyger. Det bruna tyget är ett bomullstyg och det andra är tro det eller ej, ett trikåtyg.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Å jag ska försöka att inte vara avis! :)

od Andulky sa...

Wow...

Sara sa...

Helt i min smak, gillar tygerna skarpt...

Unknown sa...

Visst är äppeltygen fina!
Välkommen att titta in på min nya blogg: www.littleperky.blogspot.com.

Heilt spesiell sa...

Herlige stoffer!

Doris_Assar sa...

Härliga!!

Skaparstigen sa...

Båda är fina! Men undrar varför det var så inne med äpplen en period, jag har ett annat tyg med äpplen, klockor och valthorn.

Shamu sa...

Bare en anelse misunnelig... de var fantastiske!!

Marika på Odlingspyssel sa...

Är också svag för retroäpplen, så mycket barndom och härliga sommardagar i de där tygerna :)

LillaBarn sa...

Fina tyger! Ska bli kul att se vad det blir av dem...

Gulltann og Pus sa...

Inspirerende blogg du har! Linker deg i min blogg, jeg!:-)