Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

18 juni 2009

Trevlig midsommar!
Jag vill gärna bjuda på något kreativt i varje inlägg så därför får det bli en bild på de två tårtor jag bakade till ett sommarkalas. Mumsiga var de minsann, lite överdekorerade men det är så mina tårtor skall vara. Det är inte chokladrussin på toppen, det är daim "kulor" (ifall någon undrar).

Ha en underbar helg!

20 kommentarer:

Hananah sa...

mums! de var så goda så

gosi sa...

Vilka tårtor, smarrigt värre! Var inne i Borås stad förra helgen för att shoppa och när jag skulle betala tog jag upp min supersnygga retroelephant-börs. Expediten blev överförtjust i min lilla pengaförvaring och frågade vart jag köpt den. Så det var bara för henne att skriva upp din adress, och så får vi hoppas på att det blir en börs till såld för dig:) Tröttnar aldrig på min:) Glad midsommar på dig!

Hello sa...

De ser ju fantastiskt goda ut! Jordgubbar och dajm är en hit tillsammans! Kan tipsa om att ha ett lager i tårtorna med ganska hårt vispad grädde, hackade dajmkulor och "spetsa" med lite ingefärsmarmelad. MMM, så sugen jag blev!

Strömming sa...

Mmmm det där såg mumsigt ut! Glad midsommar!

Sara sa...

Vilka underbara tårtor och så snygga, man blir sugen :) ha en underbar midsommar...

GRÖN sa...

Åh! Nu blir jag grön av avund! De ser verkligen fantastiskt goda ut!

lilla hjärtat sa...

Trevlig midsommar! Vilka underbara tårtor...mums ; )

prickig design sa...

kommer nog ihåg den där bilden...eller är det i mina drömmar jag sett tårtorna...?!:o)
Jammy..!
Ha en fin midsommar!!

Mari sa...

Namnam. Nå fikk jeg lyst på kake:)

Heimlaga sa...

Mumsig midsommar!

Carolina sa...

Glad midsommar!
Vilka fina tårtor :)

Pernilla sa...

Glad midsommar =)

SiriR sa...

Wow, for noen fantastiske kaker! Håper de smakte godt!!

LillaBarn sa...

Jag dregglar hejdlöst.... För nån som inte har ätit på över en vecka så är det nästan tortyr....
Trevlig midsommar!

Hemmabloggaren sa...

Oh dear, de ser helt ljuvliga ut! Hoppas du haft en underbar midsommarafton.

Anonym sa...

Det ser gott ut=) Trevlig midsommar i efterskott;)

Anna, Tvillingtand sa...

Vilka goda tårtor! Nu blev jag fikasugen ;) Väldigt fina grejer du gör! Har varit här ett par gånger, så nu lägger jag in dig i min blogglista! Hoppas midsommar var trevlig och inte alltför regnig!

Lina OJ sa...

Oj vad sugen man blev på tårta!
Vilka fina saker du gör. Fick en riktigt inspirations kick!

Lina OJ sa...

Var får du förresten tag på alla tyger? Själv letar jag med ljus och lykta överallt men lyckas oftast bara få tag på småbitar på loppisar osv...

Cecilia & Busiga ungar sa...

Oj, vad dom ser smaskiga ut!!! Tusen tack för väskan.....Underbar är det!!