Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

01 juni 2009

Sista chansen!

Idag är det din sista chans att delta i min utlottning av en väska med matchande pengabörs. Det enda du behöver gör är att lämna en kommentar till inlägget och kom ihåg att tävlingen avslutas idag kl. 23.59. Så vad väntar du på, kom med och tävla!

//Lina

9 kommentarer:

Kaja sa...

Men alltså. Över 300 kommentarer! ALLA vill visst vara fina i sommar!

Rebecca sa...

Chansen är liten men gud vilka underbara skapelser! Jag vill vara med!

Unknown sa...

Hej! Jag har länge tänkt skriva en rad, då jag kollat på din blogg ett tag. Jag har fått höra om din blogg via min sambos bror, som känner dej. Jag är också på väg att starta en syblogg/syhemsida. Det är roligt och inspirerande att titta på dina skapelser. Snygg och välgjord blogg i övrigt också. Passar gärna på och deltar i utlottningen :-).

Efwa - Medea sa...

Ååh vad spännande. Snart är väl dragningen klar antar jag!
Kram Efwa

metamorphosis sa...

Åh, håller verkligen tummarna... de är ju så fina dina väskor och börsar!

Maria sa...

Hej!
Hade såklart velat vara med, men jag var försent ute =( Jag har varit i Grekland i två veckor så jag har lite bloggeri att ta igen.

KATTCHING sa...

åhhh vem vaaaaaaaaaannnnn!? :)

Emma sa...

Blir lika besviken varje gång jag går in och upptäcker att det inte uppdaterats. Är ju så nyfiken att jag snart spricker! :)

Lork-mamman sa...

Åååå jag är också jättenyfiken! Håller tummarna för att ni är friska och det bara är annat som kommit emellan. :)