Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

07 juni 2009

Kan man tröttna på det här fina tyget?

I slutet av maj sydde jag en necessär till en vän som fyllde år. Det var då som jag kom fram till att det är mycket roligare att sy när man får göra det i favorittyger eftersom slutresultatet oftast blir lyckat då. Vännen blev glad över necessären och jag tror den används som bäst nu. Det enda tråkiga är att tyget är nästan slut nu, räcker endast till några små pengabörsar.


På sistone har jag verkligen försökt hålla en mycket låg profil när det gäller tyginköp och jag har faktiskt lyckats ganska bra. Man kan ju inte köpa mer än man förbrukar för då får man en helt berg med tyger + dåligt samvete. Det är klart att jag inte kan hålla tassarna borta helt men jag ha istället fyllt på mitt förråd med sytillbehör, t.ex. spetsar.


Vinnaren i min tävling har nu valt ut sin vinst. Det var den blågröna väskan med matchande pengabörs som föll i smaken. Bra val men det skulle det ha varit oberoende av vilken väska hon valt eftersom de är sydda i mina favorittyger. Nu har ni alla andra (ca 350 personer) som var intresserade av settet möjlighet att köpa någon av de tre resterande setten, de finns i Retro Elephant Shop.

8 kommentarer:

Doris_Assar sa...

Nej, det kan man inte!! :-) Jättefint! Är så avis på alla dina fina tyger :-)

Pernilla sa...

Nej, det är svårt!! Så där lite jobbigt när ett favorit tyg tar slut, tycker jag! =)

Heilt spesiell sa...

Noen stoffer forelsker man seg fullstendig i ja og da er det kjedelig når de tar slutt.Flink du som lar være å handle så mye stoffer:)

SiriR sa...

Favorittstoffer blir man aldri lei!
Nok en fin liten pengepung:)

Ann Granlund, textiltryckare sa...

Hej det kan man aldrig...det hör till mina favoriter med. Ålandshälsningar!

LillaBarn sa...

Fina pengabörsar (heter det så???). Är det inte otroligt pilligt att sy dem??

Moi! sa...

Jättefint tyg. Kul att du har kommit på ett sätt att utnyttja varenda stuvbit!!

recyclinn sa...

Men oj vad du gör fina saker! Var får du tag i knäppena till börsen?