Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

17 maj 2009

Små och vackra detaljer


Små och vackra detaljer betyder mycket för mig. Med enkla medel kan man ändra om (kanske oviktiga) saker som gör en glad. Förra veckan när jag svängde in på min loppis så hittade jag en oöppnad förpackning från 60/70-talet som innehöll en plastduk i fina färger. Kostade inte speciellt mycket så jag tänkte att jag köper den för något kan man alltid använda den till , riiight?! Det där brukar vara ett vanligt argument när jag överväger eventuella inköp på loppis. Nu har jag planer på att klä in anteckningsböcker, lite spraylim och så borde det vara fixat. I väntan på anteckningsböckerna så fick en låda en färgglad botten.

Jag håller faktiskt på att flytta som bäst, mitt lägenhetskontrakt går ut i juni (tyvärr, jag trivs verkligen i lägenheten). Därför kommer det att vara extra mycket tyger till salu på Linas Bloppis och jag kommer också uppdatera RE-Shop under inkommande vecka, så håll ögonen öppna!

7 kommentarer:

LillaBarn sa...

Att flytta är väl ingenting jag avundas dig direkt... (Packa massa saker som ungarna packar upp igen. Försöka få maken att förstå att man bör packa lite tidigare än dagen innan flytt. Ge fel lådor till second hand affären, för det är ju kul när man börjar packa upp gamla jogging dojjor istället för porslin som man förväntat sig...). Hoppas du fått tag på en mysig ny lya. Kul pyssel, själv har jag alla dessa ideer, men lyckas genomföra en bråkdel...

od Andulky sa...

Jättefint underlägg!!

SiriR sa...

Så fin skuffen din ble!
Og lykke til med flyttingen.

Lotta Sultan sa...

oh. så fint. där i får man bara lägga viktiga och snygga saker.

Sofia sa...

Jag bjuder 100 kronor! :)

Åsa Tidqvist sa...

vilken tur du har som hittar så fina fynd! underbart mönster och orange som jag tycker så mkt om!

Retro Elephant sa...

Sofia: Lämna gärna din mailadress här i kommentarsfältet.

Gäller även andra, eventuella budare som saknar blogg.

//Lina