Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

20 maj 2009

Klädkollaget


Nu ni! Här kommer ett klädkollage som tog en tid att sätta ihop eftersom allt skulle fotograferas och editeras först (klicka på bilden för att kunna se kläderna bättre). Men det var kul!
Några kläder har ni inte sett (t.ex. mumin nattskjortan och disneyklänningen) men många har jag bloggat om tidigare. Alla plagg finns till salu i Retro Elephant Shop! Så om ni känner för att köpa några RE-plagg så rekommenderar jag varmt ett besök i butiken för nu finns det massor med nytt!

15 kommentarer:

Pernilla sa...

Så mycket fint, vilket jobb att sätta ihop den!
Jag tror jag måste mäta lite på tjejen blev så sugen på röda elefant tunikan =)

od Andulky sa...

Så mycket fint du syr!!

Älskade Hjärtegryn ® sa...

allt e jättefint! Gillar speciellt den röda tunikan med elefanter på :)

Løveungen sa...

Så mye flott du lager :)

Doris_Assar sa...

Wow så mycket fint! Elefanttunikan är min favorit :-)

SiriR sa...

Oj, så mye fine klær! Stilig bildekollage.

Mari sa...

Du syr utrolig mang fine plagg. Jeg er kjempeimponert. På bloggen min ligger en utfordring. Tar du den?:) http://malerhaugposten.blogspot.com/

Jenny sa...

Vilka fina plagg och helt underbara tyger!

Lilla NovaK sa...

Så fina de är, alla dina kläder! Ska genast bege mig in i butiken och kolla lite!

Lilla Gryn sa...

Åh, så fint!!
Jag kikar in här lite nu som då och häpnas var gång över din kreativitet och förmåga att skapa fina kläder.En stor inspirationskälla.

Tack för att du delar med dig!!

LillaBarn sa...

Vad mycket fint... Vad gör du med barnen medans du syr, klistrar upp dom på väggen??? Fast jag tror kanske jag läste nånstans att du inte hade några. Önskar jag hade lite mer tid över för att sy, men det ser mina små till att jag inte har. Eller så händer diverse andra små katastrofer här hemma (såsom möss och kackerlackor eller annat som gör att man inte kan sy). Väldigt fina saker iallafall, tjusiga tyger och modeller. I kväll ska jag på kak och kaffe (och sy) träff, så förhoppningsvis får jag nåt gjort då!!! Oj vad långt det blev...

barnigjendesign sa...

Hei
Så fine klær du lager, og i flotte, fargerike stoffer (tyger)
Jeg gjør også barneklær, i samme stil som deg, www.barnigjen.no.
He en fin helg!

rino sa...

hej! jag har svarat på din dockfråga på min blogg. Dom är dyra men rätt kul:-)

Anonym sa...

Fantastisk flotte klær du lager i lekre tyger :) Til å bli glad av!

Aleisa Ribalta sa...

alla lika fina, svårt att bestämma, jag vill ha alla!