Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

13 maj 2009

Idag fick jag ett paket!


Idag fick jag ett paket och inte vilket paket som helst. Paketet var en del av ekobytet som jag varit med i. Det var väldigt spännande att öppna det kan jag säga, första gången jag deltagit i ett byte men definitivt inte den sista. Ni kan inte ana vilken underbar doft som uppenbarade sig när jag öppnade paketet. Innuti hittade jag ett ekologiskt ört-thé som hade massa spännande örter och kryddor. Jag är helt säker på att det innehåller kardemumma och jag ÄLSKAR kardemumma! Nu blir det att bjuda hit min thé-drickar-kompis Cia, hon är också ett big fan of kardemumma.
Nästa sak jag hittade i paketet var ett väldigt fint elefanttyg, tror inte jag behöver poängtera dessto mer hur svag jag är för elefanter. Ett klockrent tyg med andra ord.
I paketet fanns också en väldigt fin och sommrig kjol, sydd i ett riktigt retrotyg. Modellen var väldigt fin, klockad, precis som jag gillar det. Kjolen var väldigt välarbetead och jag kan tänka mig att det ligger mycket arbete bakom den. Dessutom fick jag två mönster, mönstret till kjolen och sedan ett mönster till min bytesväns legendariska bodyn.

Nu vill jag tacka min hemliga bytesvän Strömming för det otroligt fina paketet, tusen tack!

11 kommentarer:

Viktoria - ♥ s t j e r n f a l l ♥ sa...

Vilken kjol :O Underbart fin!

Pernilla sa...

Jätte fin kjol!! Härligt att få paket =)

Strömming sa...

Vad kul att du gillade paketet och jag förstod att du nog skulle ta det på tyget. :D

stora lilla j sa...

Åh vilket fint paket! Förstår att du blev nöjd, och kjolen var ju supersnygg! :)

Doris_Assar sa...

Jättefint paket!:-)

od Andulky sa...

Underbart paket!!

SiriR sa...

Så heldig du er! Kjempefine ting i gaven.

rino sa...

jättefint paket, vilken kjol!

LillaBarn sa...

Vilket härligt paket... Jag fick också paket igår, men tyvärr öppnade jag det innan jag kollade namn och adress för det var 4 slipsar... Och de var till grannen. Kul med dessa syswappar!!

med nål och tråd sa...

Fint paket!
Om du är kaffedrickare kan jag tipsa om att lägga lite malen kardemumma i kaffepulvret, i kaffebryggaren eller i moccabryggaren (då får man kardemumma-latte...mumma!)

Cia sa...

<3