Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

11 maj 2009

Ett dussin nya tyger


Det här är egentliegn inte "nya" tyger eftersom jag haft dem flera månader men inte hunnit blogga om dem. Så här bjuder jag nu på ett gäng sköna retrotextilier. Jag vill väldigt gärna veta vilket tyg som Du gillar bäst (klicka på bilden för att få se dem i större format).

Två söta pengabörsar som jag sytt på beställning. Den gröna är i Marjatta Metsovaaras tyg "Kukka/Joiku" som "Nästet-ett hem att trivas i" har beställt, en trogen kund när det gäller mina necessärer. Hon har nu en snygg samling börsar i Marjatta Metsovaara tyget, kolla här!

Jag har lagt ut 4 st pengabörsar i Retro Elephant Shop om någon är intresserad.

23 kommentarer:

Marie Frost sa...

Å, min favorit blev sådär direkt det blå tyget med vita elefanter på. Underbara tyger du har "hittat"!

Madelene sa...

Elefanterna är fortfarande en favorit hos mig! :0) Oavsett färg! Diggar att de har olika utseende i mönstret! Annars så gillade jag det längst upp till höger mycket med!

Mannagryn sa...

Min favorit är längst upp till höger. Roligt att få fylla på tygförrådet lite.

Frida sa...

Min favorit är det med de ryska dockorna:)

Viktoria - ♥ s t j e r n f a l l ♥ sa...

Min favorit är det rosablommiga tyget, andra raden, tredje från vänster :)

(fast alla är jättefina!)

Lillian Risholm sa...

Så masse herlige stoffer!!! Heldige deg!!

Pernilla sa...

Så härliga tyger, min favorit är det gula med vita blommor.
Dom är så fina dina pengabörsar.

Kaja sa...

Kan intyga om att den röda börsen är PRECIS lika fin och bra och användbar i verkligheten som den ser ut.

*mycket nöjd med mitt köp*

Jättefina tyger också!

Skaparstigen sa...

jag gillar det beiga med orangea och rosa blomor längst upp till höger bäst, men de andra är ju supersnygga också.

SiriR sa...

Så masse fine stoff! Liker alle, men aller best det som er lengst oppe til høyre.

Doris_Assar sa...

Åååh vilka tyger! Drömmer om att ngn av de blå/vita hamnar på bloppisen ;-)

Ann Granlund, textiltryckare sa...

Hej, Marjatta Metsovaaras tyger är fantastiska. Man blir grön...hälsar en annan textiltryckare

Anonym sa...

det oranga "nr 6" är finast men jag gillar dem alla/Sylvia

Hananah sa...

vad fina börsar!

dorabella sa...

Ryska dockorna var ju ett helt fantastiskt tyg!! Fast alla tygerna var verkligen jättefina! Jag förstår verkligen inte hur alla lyckas få tag i dessa fina retrotyger!

LillaBarn sa...

Men såklart Mumintrollen... Vart hittar man det någonstans, finns den i nytyck, eller är det äldre?? Vill ha såklart! Mumintrollen i Australien... Här finns det bara Musse Pigg tyvärr. I vårat kök (ännu mer tyvärr).

Annika sa...

Börserna är helt otroligt snygga! Tygerna också, det är omöjligt att välja en favorit. Elefanterna och mumin kommer på topplistan och bland dom blommiga gillar jag nog det bredvid elefanterna bäst.

SysterYster sa...

min favorit är en första i mitten raden. Gillar den färgkombon. Dina börser är så fins, har länge funderat på att göra börsar med den knäppningen men har inte riktigt klurat ut hur man ska göra. Härligt att titta in på din sida.
/josefin

KATTCHING sa...

svårt att välja en favorit av tygerna, alla va ju nice men det blå/gröna på översta raden va finfint!

Kristoffa sa...

oi, oi, oi!!! Her var det mye fint!!! Jeg har nå kost meg med å titte litt rundt i bloggen din. Jeg er imponert!!! Jeg har også kjøpt et par låser til små punger og gleder meg nå til å prøve det ut:)

Er det OK om jeg legger til bloggen din i bloggen min?

Ha en fin dag!

Strömming sa...

Gillar orange tyget på andra raden!

Dina börsar är så snygga!!!

Hanna sa...

De ryska dockorna är ju jättefina! Härligt med mycket färger.

Anonym sa...

Jeg er så fascinert av alt det flotte du lager.
Jeg lager selv endel ting som jeg legger ut for salg.
Grunnen til at jeg tar kontekt med deg nå, er for å spørre om hvor du henvender deg for å kjøpe veskelåsene som du bruker til de små nydelige veskene. Jeg har lett etter dem lenge, men finner ikke de helt enkle som jeg ser du bruker.
Takknemlig for svar.
Vennlig hilsen Torunn Ree-Pedersen