Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

09 maj 2009

Äpplen i massor

Jag kör ett litet inlägg med temat "äppel". Först vill jag visa det underbart fina äpplet som Miss Katka har virkat till mig. Min del av vårt byte var "Flower Power-klänningen" som ni kanske kommer ihåg. Klänningen är postad för två veckor sedan och nu börjar vi ge upp hoppet om att den skall dyka upp. Hur länge kan man förvänta sig att ett paket är ute på vift? Givetvis har jag märkt paketet med avsändare. Om det inte kommer fram så skall jag fixa något annat istället. Dumma, dumma posten.

När jag var till Stockholm under helgen så var jag ju bara tvungen att besöka det legendariska varuhuset som har mycket retro-inspirerat i sortimentet. Köpte de här fina plastburkarna och en matchande necessär (jag som är så dålig på att sy sådana, haha). Jag är så svag för det fina äppelmönstret.
Jag fick verkligen lägga band på mig själv så jag inte skulle ha släpat hem halva tygsortimentet, massa fina örngott och påslakan...

11 kommentarer:

Doris_Assar sa...

Åååh vilka snygga äppelgrejor, gillar också de jättemycket! :-)
Men vad trist med borttappat paket? Hoppas det kommer fram!

Strömming sa...

Nej så tråkigt att paketet kommit bort. Vi får hoppas att det dyker upp!

Jättesött äpple du fått iallafall och väldigt fina äppelprylar från Stockholm!

Annika sa...

Så himla fint med äpplen, dom väcker verkligen habegär dom där grejorna, men jag har nöjt mig med bricka och handduk, även om det var svårt att låta bli att köpa allt... Hoppas paketet kommer till rätta - vad irriterande om de slarvat bort det!!

LillaBarn sa...

Posten är likadan här tyvärr... Räkningar och papper från skattemyndigheterna kommer alltid fram, men annat är det lite si och så med... Tråkigt, hoppas det kommer fram. Lite nyfiken på vilken affär i Stockholm du pratar om =)

od Andulky sa...

Usch vad tråkigt med paketet!!
Jättefina äppelgrejer!!

lilla hjärtat sa...

Så fina äpplen....Tråkigt med paketet. Hände mig en gång, när jag kontaktade posten visade det sig att det gått sönder i en av deras band el. något. Så paketet med trasigt embalage låg på posten. Något senare dök alltså paketet upp, innehållet var som tur var helt men i paketet låg en liten del av deras "maskiner". Jag sände den tillbaka och som tack för det fick jag ett frimärkshäfte och en ursäkt. Vad det var för del som låg i paketet fick jag aldrig reda på inte heller varför inte paketet skickades till mig då jag också hade avsändare på mitt paket ; )

Reena sa...

Vad var det för varuhus? Är det Lagerhaus du menar?
Känner igen äpplena från Lagerhaus....de har precis likadana äpplen på kökshanddukar....visste dock inte att de hade fler produkter med dessa fina äpplen.

Retro Elephant sa...

LillaBarn och Mopisen: Det är Lagerhaus som jag syftade på :)

//Lina

SiriR sa...

For noen søte epleting!
Og utrolig ergelig med pakken som ikke er kommet frem. Det er slik med posten i Norge også - en bestilling jeg sendte ut kom aldri frem, så da måtte jeg lage ny. Veldig irriterende!!

mette sa...

råkult! absolutly l o v e it!

KATTCHING sa...

va tråkigt att paketet har kommit bort! det är ju sånt man fasar för. hoppas det dyker upp. om inte får du gå till posten och hytta lite med fingret.