Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

05 april 2009

Två nya tyger och en ledtråd


Jag har utökat min Marjatta Metsovaara samling med två tyger i serien "Kukka" ("Joiku"). Det här en två tyger som jag gillar väldigt mycket. Nu har jag tyget i blått, grönt, lila och rött. Nu saknas bara den gula versionen.

Den här bilden är tänkt som en liten ledtråd till min kommande tävling med mycket färg. Den är ganska försenad och jag vågar inte lova när den kommer upp på bloggen eftersom jag har ett så tight schema. Snart, jag lovar!

11 kommentarer:

od Andulky sa...

Fina tyger!!

florin design sa...

Fina tyger!!!

Hm. blev nyfiken på din tävling... Kanske ska vi få försöka gissa vilka tyger de smala remsorna är?

OttoPippi sa...

Jag är såååååå avis på dessa tyger. Har letat och letat men inte hittat en enda färgsättning :-(

Så underbart med RE-tävling snart!!

Doris_Assar sa...

Fiiiina tyger, som vanligt.. jag blir så avis! :-)

Fjant-Cia sa...

Min gissning är att tygremsorna symboliserar en spaghettimåltid och den som äter hela på kortast tid vinner en necessär i valfritt tyg!

W&W form sa...

Jag är helt förälskad i hennes tyger. De är helt underbara, jag tror jag gillar det rosa bäst eller det gröna. Tack för att du givit mig en ny för mig okänd inspirations källa. Jag vill också vara med och tävla.
Kram

Kaja sa...

Jag gillar verkligen Marjattas tyger. MASSOR av färg!

millandante sa...

Härliga tyger!
Vilken kanonfin Ipodförvaring!!!
Kram

Solveig Lövendahl sa...

Så himla spännande!! Ser fram emot tävlingen!

Emma sa...

jag tycker ju att du har en fantstiskt blogg och gör så himla fina saker. så jag länkade till dej på min blogg, hoppas det är okej! säg till annars :)

Nina Hägen sa...

superfin blogg! härrrliga tyger också :)