Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

15 april 2009

Påskhelgens alster

Detta hann jag sy under påskhelgen men jag valde att vara helt ledig så därför bloggar jag om mina alster först nu. Det var riktigt kul att göra applikationerna på tröjan, snyggt också eftersom det rutiga tyget var så neutralt. Är inte elefanten söt?

Första gången jag satte saxen i elefanttyget. Gillar det verkligen men jag har bara inte kommit mig för att sy något. Nu blev det åtminstone ett par brallor med rosa mudd, klockrent.

13 kommentarer:

Villa Nystuga sa...

Gillar verkligen byxorna! Väntar själv på att få hem tyger från Jofotex. Röda elefanter och gula flodhästar ligger i tyghyllan och glänser och får göra så ett tag till. Vet inte riktigt vad jag ska sy av dom så det är extra kul att se varianter med dessa tyger.

Madelene sa...

Sååå fint!

Anonym sa...

urfin tröja! Det var jätteläckert med applikationerna!

Lantliv sa...

Hej vilka häftiga tyger du kör med!
En stor passion jag har är tyger. Jag använder den passionen till att klä möbler. Jag är möbeltapetserare. Jag och en väninna sydde barnkläder för länge sedan. Vi hade homeparties där vi sålde våra kläder och tog upp beställningar. De var då det!
Elefant tyget är härligt!
Kram ANNE-lEE

mustafa sa...

tröjan var ju väldans fin!

Lotten sa...

Mmm jättefina båda två! Elefanten var ursöt;-) Kolla in min blogg - jag visar alla mina fina necessärer som du har gjort!

Kram Lotten

Strömming sa...

Vad läcker tröjan är! :D Känns väldigt RE!

Lilla NovaK sa...

Ursöta elefantbrallor! Tack för inspirationen, nu vet jag ungefär vad jag ska hitta på när mitt elefanttyg anländer... =)

Och toppen var också jättesöt, kul när man sätter på "det där lilla extra" och det bara känns klockrent!

millandante sa...

Klockrent var ordet!!

florin design sa...

Jätte fina!!!

SiriR sa...

Nydelige klær! Søte elefanter på både skjorte og bukse.
Du syr så mye fint, så jeg legger deg i min bloggliste, håper det er ok?!

plyschmyran sa...

Vilken fin skjorta! Gillar den skarpt.

Emma sa...

jag älskar det där elefanttygerna!! =)