Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

26 april 2009

Mina lappar hittade varandra till slutJag är verkligen trögstartad. Jag har under en lång tid samlat ihop ett gäng lappar och nu har jag äntligen sytt ihop dem till ett lapptäcke, tog ca 1 år för mig att komma till skott. Skulle nästan själv kunna ha ett lapptäcke. Finns till salu i Retro Elephant Shop.
Bjuder på lite utomhusbilder för en gång skull. Finns inte mycket fint därute just nu eftersom våren vägrar komma till Helsingfors. Ni skulle bara veta vad folk glodde när jag glatt gick till parken och hängde upp mitt lapptäcke i trädet, det är väl helt normalt?

29 kommentarer:

Johanna sa...

Oj vilket mysigt täcke! Ja det är klart att man själv skulle vilja ha ett)

LillaBarn sa...

Jättefint... Hur fick du rutorna att hamna så perfekt???

Retro Elephant sa...

LillaBarn: Tålamod min vän, tålamod. Jag har lagt ner mycket tid helt enkelt, ville att det skulle bli riktigt jämt och fint :) Är man noggran redan i utklippningsskedet så är det lättare att få rutorna jämna. Hoppas att det här hjälpte.

//Lina

kaoz sa...

Fint teppe i herlige farger:D

od Andulky sa...

Hur snyggt som helst!!
Själv skulle jag nog aldrig ha tillräckligt med tålamod..

LillaBarn sa...

Ja, tålamod är väl inte alltid min starkaste sida kanske...

sygryn sa...

Ett helt underbart täcke!!

Shamu sa...

Fantastisk!
Jeg liker egentlig ikke så godt lappetepper, men dette var nydelig!

Maria sa...

Vilket härligt täcke!

Hemmabloggaren sa...

Åååå alldeles alldeles underbart täcke!

Anonym sa...

fantastiskt fint! Ser dessutom perfekt ut i sömmarna=) det går nog åt som smöret!

Solveig Lövendahl sa...

Jättefint! Och ja, det är helt normalt tror jag. Jag gör det i alla fall ganska ofta. :)

Doris_Assar sa...

Vilken frossa i fina färger och tyger, jättefint!!!

Thea sa...

Till salu?! Du är inte klok! Hade jag sytt ett sånt täcke skulle jag aldrig kunna skiljas från det!

Carolina sa...

Superfint! Härligt med utomhusbilder, klart man ska göra sånt i parken ;)

Heilt spesiell sa...

Aaah.. lekkert!!

Minmill sa...

Det er normalt å henge opp lappetepper i parker rundtforbi. Skjønner ikke hvorfor folk kikket rart på deg. Så fint det ble det lappeteppet ditt. Skulle ønske jeg også kunne lage et slik. Mangler en haug av tyger jeg.

citten sa...

Fabelaktig kult! Skikkelig fint i grønt og brunt :))

LillaBarn sa...

Vad kul, länka får du så gärna göra... Jag ska faktiskt göra ett lapptäcke åt Jade, eftersom Max redan har ett. Jag vill ju inte att hon ska komma och säga om tio år, att jag inte älskar henne lika mycket för att jag inte sydde ett lapptäcke åt henne... Måste bara hitta lite roliga tyger först!! Jag ska kolla in tradera, och se om jag kan hitta små stuvbitar med John Blund, dunderklumpen, Emil osv. Kan man köpa nytryckta typ Astrid Lindgren tyger osv i Sverige??

Anneli sa...

Wow - vad fint det blev! Det var verkligen imponerande!

Strumpetossa sa...

Superfint!!

Välkommen! sa...

fantastiskt fint lapptäcke!! härliga färger!

IA Nyckelpiga sa...

Jättefint! jag har själv haft ett lapptäcke som projekt i ca 20 ar.......snacka om langsam. jag kan aldrig riktigt bestämma mej fór vilka färgkombinationer. Men jag ger inte upp hoppet!!!

LittlePoppins sa...

Jättefint!! Och fina färger! Ni har i alla fall sol, här på Mallorca håller vi på att regna bort!! Ha det gött!

mette sa...

så flink du er! d var kjempefint, wow!!

OttoPippi sa...

Skitfräckt!! Var det så kul som Solig hävdar att sy lapptäcke???

Annika sa...

Åh vad fiiiint!

Strömming sa...

Så härligt!!! :D

Anonym sa...

Åhh, jag gillar verkligen Mumin-rutorna i lapptäcket =)
Mkt fint!!
Hälsn Alexandra