Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

01 april 2009

Förvaring för din Ipod


Kan man lösa på det här sättet. Sydd efter en kunds önskemål med hål i sidan för hörlurarnas sladd och en en mera avskuren botten så att Ipoden inte åker runt. Just den här är sydd med det bruna elefanttyget som foder.

17 kommentarer:

Jenny sa...

Åå den blev jättefin! jag längtar till den kommer hem till mig! Jag fixar pengar ikväll när jag har tillgång till min internetbank! TACK!

Skaparstigen sa...

Åh, vad smart, och fint! Hade jag aaaldrig kommit på.

od Andulky sa...

Jättefin!!

Hananah sa...

om jag bara skulle hitta min ipod skulle de inte vara helt fel med ett sådär snyggt fodral

florin design sa...

Jätte snygg och himla praktiskt!!!

Sandy sa...

Väldigt smart, och snygg förstås! =) Synd att man inte har en Ipod än då =P

elin sa...

Hei!!!
så fantastisk fine pengepunger du lager!!!!kanskje du kan hjelpe meg:jeg har nemlig problemer med å finne slike enkle låser som du bruker her i norge!!!!har du forslag til en nettbutikk hvor jeg kunne fått tak i slike???????hvor handler du dine???
mvh elin

ellan sa...

Snygg och smart lösning!

jsfn sa...

oj, vitsi vad bra idé ..DET skulle jag behöva.. fast jag har ju en sån där äldre iPod Video du vet ?

Lilla NovaK sa...

Vilken smart idé!! Jättefint tyg! Är de svåra att sy, de där?
=)

Solveig Lövendahl sa...

Snygg! Gillar kontrasten gammaldags mormorsportmonnä och så en sån där modernitet...

Emma Clara sa...

du gör så fullkomligt underbara börsar!!!!!

Anna sa...

Åhh vad tar du för att sy en sån??(Om du gör dom på beställning?) jag vill ha en till sommarens ipodmissbruk i stugan. Den blir så himla repig och ful.

mette sa...

RÅkul!!

Strömming sa...

Så smart! oCH SNYGGT!

W&W form sa...

klockren ide då jag alltid klämmer min sladden i min portmonnä. kram

Mammamucklan sa...

Åh, vilken smart lösning!