Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

15 mars 2009

Vill du ha det här tyget? Gör ett tygbyte med mig!
Nu är det så att jag kommit över några meter av det här undert fina retrotyget. Tyget är mycket färgglatt och passar väldigt bra till sommarbarnkläder. Tyget är lakanstjocklek och i bra skick, svagt tvättblekt. Tyget är mycket slätt och känns skönt och behagligt. Har aldrig sett det tidigare så nu kan du sy något riktigt unikt. Enligt tygets märkning så är det J.P. Stevens som designat det år 1977 (England, USA?).

Vad vill jag ha i utbyte då?
Dessa tyger är jag intresserad av, allra helst skogstyget. Många finns i flera olika färgsättningar och jag är intresserad av alla färger. Skicka ett mail till retro.elephant@gmail.com.13 kommentarer:

stora lilla j sa...

åh lyllos den som kan byta till sig det där tyget! Själv har jag inga av dem, bara dreglar åt ditt fynd! :)

Doris_Assar sa...

Grymt snyggt, tyvärr har jag inget i utbyte.. men man kan ju sukta åt dina fina tyger! :-)

Anonym sa...

Snyggt! Jag har faktiskt en bit av det bruna med vita blommor... fast grönt med vita blommor :)Intresserad?

Henrietta sa...

Snyggt, snyggt!! Tyvärr har jag inget att byta med.

Sara sa...

Hej Hej!!!! Jag byter gärna mot de fina färgglada tyget mot skogstyget. Har ca 2meter X1 meter 50cm av skogstyget....

Julia sa...

Var hittar du alla fina tyger? Tradera eller? Jag tycker tygerna blir så fasligt dyra där. Väldigt fina är dom!

Lotten sa...

Vilket härligt tyg! Tyvärr har jag inget av det du söker.... Just nu står det stilla här. Jag hoppas kunna fixa mycket i mitt syrum nästa helg ;-)

Kram Lotten

Anonym sa...

Jaha, det var du som var den lycklige pa ebay nyss?? Grattis!

Palven sa...

Kolla här så hittar du säkert lite av det du söker http://www.prylodesign.se/textil.html

KATTCHING sa...

men åh vilket fint tyg! skulle mer än gärna byta till mig lite av det om jag hade haft något av det du är ute efter...
men i alla fall så fick jag ditt paket idag! tack! tyget är jättefint!!
mvh/hanna

Villblomsten sa...

ÅÅÅåååå... de kaninene hadde jeg til gardiner når jeg var liten :-)

Palven sa...

http://www.tradera.com/Tyg-med-skogens-djur-som-motiv-auktion_86978786

Hawk and Weasel sa...

Men underbart! Lejonet i skogen...åh, du funderar inte på att sälja det istället? Eller det är väl för sent nu...