Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

01 mars 2009

Produktutveckling


Verkligen kul när man får tips om hur man kan förbättra sina produkter. På en av mina kunders önskemål har jag ändrat min modell "Pengabörs" så att den blev djupare och har en ficka innuti. På det sättet får man plats med flera kort och man kan ha korten skilt från mynten och sedlarna.

29 kommentarer:

jsfn sa...

naajs! Hur går det med min russianstyle-börs ?

Rikke - fargesirkelen sa...

Så fin den blei!

Skaparstigen sa...

Jättesöt! Roligt med nya finesser!

Doris_Assar sa...

Såå cool! :-)

od Andulky sa...

Jättefin!!

GOBLIgobli sa...

Till mig!!! :-)

Hemmabloggaren sa...

Mycket bra tänkt - och sööt dessutom.

florin design sa...

Åh, detta var ju kalas!!!

Nilla sa...

Åh va smart! En sån vill jag ha! Finns det chans att man kan beställa? :P

gosi sa...

Jättesnygg som vanligt! Tror nog att jag blir sugen på en:) Skickar ett mail om beställning.

Anonym sa...

Hej Lina!!!! ÅÅÅÅ den blev ju toppen toppen!!!! Precis som jag tänkt mig!!!! Längtar till jag får "Möbla" i den,,
STORT TACK!!!
KRAM FIA

Anonym sa...

Wow! Det såg bra och behändigt ut! :)

Kobra sa...

Utrolig lekker!! :)

Hananah sa...

oh, vad snygg!

Heilt spesiell sa...

Knallstilig!!

Välkommen! sa...

jättefin! bra med ett litet fack inuti oxå!

♥Ida♥ sa...

jätte fina.. såg på sygryns blogg att du letade efter skogstyget.. Min mamma har en bit sådant tyg som hon kanske inte skall använda.. kolla in: http://zazzas-tokerier.blogspot.com/2009/02/tyg-fran-ahlens-ladbotten.html

Henrietta sa...

Vad fin den blev!!

millandante sa...

Så smart!!

Anonym sa...

oh my, den där var verkligen supersnygg! Gillar dina börsar skarpt!

jsfn sa...

jo det var syynd att vi inte hann träffas! det var nog kul, hitta en massa smått och gott, som du kanske såg på min blogg.. när kommer du hem nästa gång ? vi tänkte ha mitt "kalas" denna helg, (tror ja, om inte de har planer nått annat) fast jag gissar att du inte är på väg hit då?

Hobbymegher sa...

Åhh! Men den var jo bare supesøt!!

Anonym sa...

Ser smart och smidig ut!
Hoppas att det är en modell du kommer att fortsätta med!

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Helt underbara börsar./Karolina

mette sa...

e l s k e r den der!! wow, du er bare så f l i n k !!!!

Anonym sa...

Hej!
En sån där snäppstängningsgrej som du har på börsar och necessärer letar jag så jag kan sy en liten väska till min balklänning. Var kan man köpa dem?
Tack på förhand, Emma

ellan sa...

Jätte fin diggar produktutvecklingen med den lilla fickan!

trotsig sa...

Snygg! Hittade hit via Makiato. Trevligt. Skall kika vidare.

elin sa...

bare sååååååå søte pengepunger du lager!!!jeg leter etter de rammelåsene du bruker,kan jeg spørre hvor du kjøper dem?her i norge har jeg bare sett noen med mye snirklerier på.....og det vil vi ikke ha!!!!dine er akkurat hva jeg leter etter!!!!