Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

03 mars 2009

Kolla vad jag hittade i mailen i dag


Jag har fått ganska många beställningar på min klänningsmodell. Köparna har varit nöjda med modellen så nu tänker jag inte ändra på den mera. Den här klänningen åkte till en söt liten tös i Norge. Jag älskar hennes söta strumpbyxor med hjärtan som matchar så fint med klänningen. Bilden har jag fått låna av hennes mamma Linda, tack!

11 kommentarer:

od Andulky sa...

Superfin klänning på supersöt tjej!

Heilt spesiell sa...

Herlig.Kjempekjekt med actionbilder:)

Hananah sa...

så fint!

Mannagryn sa...

Verkligen så fint med strumpbyxorna till!

prickig design sa...

så söt liten tjej i fin klänning!

makiato sa...

Så fin hon var med matchande strumpbyxor till.

OttoPippi sa...

Finfint!!!

Gillar också din smarta, nya börsmodell!

Maria sa...

Passar perfekt på den söta flickan!

Lotta Sultan sa...

tjusigt och pompöst med den fina ramen också!

mette sa...

nei så alldeles nydelig! må være gøy for deg å i blandt se produktene dine i bruk:)

Kobra sa...

Så nydelig kjole :) Kjekt med actionbilde :D