Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

20 mars 2009

Jag har matchat byxorna med pennfodralet!

Jepp, två saker som är bara till mig. Ibland tar det väldigt länge för mig att göra ett beslut. Fram och tillbaka har jag funderat över tygvalet till mitt pennfodralet och nu har jag äntligen kommit fram till ett beslut. Kärlek vid första ögonkastet, det kan jag nog påstå. Tyget är helt enkelt klockrent med de söta fåglarna och blommorna i rosa mot den sommargröna bakgrunden. Jag är verkligen helnöjd (och jag tycker man får berömma sig själv).Av en slump råkade jag hitta ett par chockrosa Cheap Monday brallor på rea. Först skrattade jag glatt (och lite hånfullt) åt dem men efter en stund svalde jag mitt skratt och funderade: Kommer jag se ut som en gris i dessa? Efter lite funderande så köpte jag byxorna, kan inte förstå hur barnsligt lycklig man kan bli över ett par (egentligen småfula) brallor. Vilken glädje, dubbelglädje!

Njut av helgen!

15 kommentarer:

millandante sa...

Men vilket ljuvligt pennfodral!!
Du är så duktig!

Lotten sa...

Åhhh vilket underbart tyg i pennfodralet! Lite vårigt och Lisebergslikt ;-)

Kram Lotten

Anonym sa...

Underbart pennfodral. Och jag har samma vårkänsla som du just nu. Sitter och syr gula kuddar med blommor på.

rino sa...

vad glatt! såna vill jag också ha:-) både fodralet o brallorna

Doris_Assar sa...

Cooola brallor!!! Och jättefint pennfodral!

Mannagryn sa...

Snygga säger jag om byxorna och fodralet förstås.

Katarina sa...

Vad roligt att du har hittat till min blogg och gillar den. Jag läser din men har nog aldrig lämnat en kommentar. Jag byter gärna men jag har två byten innan som ska virkas. Vilken färg vill du ha på äpplet? Vad får jag välja? Gillar din omlottklänning eller förklädesklänning med kors i ryggen.Känns det okej?

Anna-Snoddas sa...

Vilket härligt tyg! Pennfodralet blev verkligen jättefint! Och självklart får man berömma sig själv! :)

Naíma´s sa...

Väcker haaa-begäret!! Både pennfodralet och byxorna !!!!
Trevlig helg

prickig design sa...

men vilken underbar färg på brallorna! så snygga...lite avis. Fodralet var ju så snyggt det med!

Hananah sa...

allt snyggt!

Gulligan sa...

Fint!!!
njut av helgen du också!!!

LittlePoppins sa...

Coola!! Bade brallor och pennskrin!! Hasta luego!

Mot nya tider sa...

Underbara byxor, färgen gör en glad!

Strömming sa...

Man blir ju bara så glad av de brallorna, men jag tror inte jag hade vågat handla! Vilket fantastiskt tyg i pennfodralet!