Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

24 mars 2009

De tre necessärerna


Min webbshop har ju varit så gott som död de senaste månaderna. Därför har jag sytt tre stycken necessärer som finns till salu nu i Retro Elephant Shop. Den röd-rosa necessären är sydd i Marjatta Metsovaaras tyg "Kukka" och finns i endast ett exmplar, det sammma gäller necesssären med trollskogsmotivet. Så skynda på!

Har också fyllt på i tygförrådet. Hittade ett alldeles ljuvligt tyg med sammetsyta (det röd/rosa). Men favorit är nog det turkosa tyget, tänk er så fina necessärer det kommer bli av det! Håller du med eller har du en annan favorit?

18 kommentarer:

stora lilla j sa...

åh, jag älskar tyget högst upp till vänster! Och sitter på händerna för att inte beställa necessären med skogstyget - hur fin som helst!!!

mette sa...

åh, alle stoffene er så sinnsykt fine... skulle gjerne hatt alle sammen, må tenke litt på hvilken jeg skal bestille.... hm...

Husfrun på landet sa...

Necessären med skogstyget är min favorit. Det säger nog bara slurp så är dom sålda, kanonfina allihopa. Ser fram emot en necessär i det blåa/turkosa tyget, hoppas jag hinner beställa en då :)

Maria sa...

Ja, din nya rubrik är superfin! Passar så bra till vad din blogg innehåller!
GIssa hur mycket jag tycker om den rosa necessären??

Lina sa...

Super härliga tyger! Det kommer verkligen bli fina små väskor... Skogstyger påminner om Tove Janssons bilder. Stod och höll i en helt underbar bok av henne igår, men ännu är den inte min.
/Lina

Madelene sa...

Så tjusigt! :0) Du ska inte bjuda på mitt Marjatta Metsovaara tyg på tradera då ;0)Det skulle vara urtjusigt som necessär ;0)

Hananah sa...

den röd-rosa necessären var SÅ fin!

od Andulky sa...

Håller nog med dig om det turkosa! Min favvo av necessärerna är den rosa, den är ljuvlig!!

Jes sa...

underbara små väskor, och vilka fantastiska tyger :)

Lillian Risholm sa...

for noen nydelige stoff!!! og de pungene var kjempesøte!!!

ellan sa...

Så fina necessärer! Tycker att den med sagotyget är helt underbar!

De övriga tygerna var också fina!
/ Ellan

Heilt spesiell sa...

Kjempeflotte små vesker du lager!! Du har jo bare himla mye kule stoffer...kunne godt tenkt meg det lageret ja;)

OttoPippi sa...

KARAMELLER!!!!! Både nessesärerna och de nya tygerna!!!! Jag dreglar....

Anonym sa...

Tyget till vänster längst upp är kanonfint!!Måste ju även få skriva att du verkligen syr upp otroligt fiina saker! Jag är iiinte aaaalls avundsjuk på dig (+ övriga sykunniga) som kan sy!;0)

Ina sa...

Hej!Är SÅ avundsjuk på dina börser.. Har länge kämpat med att göra sånna men får inte till det.. vågar man fråga om du har nått tips på hur man sätter dit byglarna på ett snyggt sett...?! Har inte kommit på nått bra än, tyget bara glider iväg.. sedan blir det så fula märken av tången..

KATTCHING sa...

åh! kul att se att du använt "mitt" tyg! :) det blev ju en superfin necessär!!
/kattching

Therese sa...

Underbara tyger och nessesärer!
Kika gärna in hos mig och var med i utlottning av ett barnplagg =)
*Kram*
Tea

metamorphosis sa...

Det där röd/rosa längst ned till vänster blev definitivt min favorit!