Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

19 februari 2009

Vilken deltagaraktivitet!

Ni har varit klart aktivare än mig på bloggen de senste 10 dagarna. Jag blev så glad blev över alla superfina tips om vad jag kan göra med tapeten. Fick många annorlunda tips också, kul! Eftersom jag bor i en hyreslägenhet så är tapetsering på väggen uteslutet (glömde ge den lilla informationen). Jag tyckte om idén att göra en tavla av tapeten men den räcker nog till mycket mer eftersom den är ca 10 m. Skulle verkligen vara kul att tapetsera in en del av en fin 50-tals bokhylla (lådor eller hyllplan) så något sånt skall det också bli.
Jag har verkligen inte sytt något på över en vecka, varav tystnaden på bloggen. Symaskinen har varit på service igen och idag kunde jag äntligen hämta den. Det hade varit lite krångel med någon reservdel så det tog lite extra tid. Därför har några beställningar också fått vänta, mycket tråkigt.

Det var kul att så många orkar lägga en röst på min lilla "undersökning" här på bloggen. Hela 84 har röstat hittills och det blir nog ett ganska tydligt resultat. På bloggen ville ni se tyger, inredning, retroprylar och allmänt pyssel. Boktips var verkligen inte populärt och bakningens röster var inte många. Det som överraskade var att "tävlingar" fick endast 6 st röster. Kan det bero på att det är väldigt mycket tävlingar just nu? Jag som hade tänkt ordna en stooor tävling till min bloggs 1-årsdag...hihi.

Eftersom alternativet "retroprylar" leder så tänker jag bjuda på en bild av den finaste retroburken i min samling.

8 kommentarer:

Maria sa...

Underbar burk!

En liten tävling hos dig är ju inte fel, men ibland kan man ju nästan ledsna på att det är tävlingar överallt. Konstigt att ledsna kanske eftersom man kan vinna, men jag gör det ibland.

Retro Elephant sa...

mm...håller med dig om det!

Sara sa...

hej hej!!! vad roligt att se lite inrednings prylar, det är så roligt att se vad du har för skoj. Ser fram emot det :)

Hemmabloggaren sa...

Happa happa, jag vill ha tävlingar minsann och ett jubileum måste ju firas, eller hur? ;D

Lotten sa...

Tävlingar är väl aldrig fel ;-) Jag firar 2-års jubileum just nu och har en liten utlottning på min blogg!
Ser fram emot att se vad du hittar på med tapeten!

Kram Lotten

Solveig Lövendahl sa...

Jag kanske är lite dum, men jag tänkte att du menade läsa om andras tävlingar, vilket ju inte alltid är så kul. Klart man vill att du ska ha tävling! Det kan ju vara fler som har tolkat det som jag.

OttoPippi sa...

Självklart vill vi vinna hos dig!!!!

Ha en underbar helg!!

Hananah sa...

najsig burk!