Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

10 januari 2009

Retro godisSkålen är Arabia och den är från -68, blev kär i mönster, färg, form och vips så var den min. Jag vet tyvärr inte vad modellen heter.
Den söta lilla plåtburken köpte jag på en matvarubutik på Gran Canaria, den innehåller paprika pulver och är väldigt söt. Paketet fick komma med för det blev rätt fint enligt mig, det är en present till en kär vän.

10 kommentarer:

millandante sa...

Vilken underbar skål!! Fina bilder också!

Thesèse sa...

ÅH lyllos dig som har en egen kollektion, ett eget märke.. All lycka till dig!/ en stor drömmare utan utbildning..ivf på papper

Mallaching sa...

mm! mmmmmm...

Heilt spesiell sa...

Nyyyydelig skål!!

Lotta Sultan sa...

tjusig skål!

Skaparstigen sa...

Oj, den var snygg! Jag är också svag för Arabia

mette sa...

fantastisk skål, wow, en skatt! og en superkul blogg du har, den må jeg følge! har sendt deg en mail angående bestilling av noe stoff... go uke til deg:)

Emma sa...

Oj, vilken underbart söt skål! Jag har dock snöat in på Rörstrand av någon anledning, men det mesta går hem eftersom jag är en riktig sucker för mönster! Så nu får man väl snart ge sig eftersom det saknas utrymme för alla fina prylar man samlar på sig. :)

Articsisters sa...

Hej hallo.
Vi brukar följa din blogg och nu får du en award av oss.

Du får göra vad du vill med den.

Ha en bra dag

Lisbet och Lena

Sandy sa...

Måste bara säga att jag nog funnit min favoritblogg här hos dig! Superfin och med många roliga inlägg och bilder =) mums för ögat!
Ha det bra
/Sandy