Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

25 januari 2009

Ny konst i hallen


Min hall var väldigt vit så jag tänkte att en liten färgklick skadar inte. Resultatet blev en en tygtavla av tampella tyget. Det är helt fantastiskt smart med tygtavlor. Tyget kan du byta om du tröttnar och använda det till något annat i stället.
Hittade två tyger långt inne i mitt skåp som inte har blivit fotograferade. Hade ju nästan glömt bort dem. En grön-vit stretchfrotté med härliga moln liknande motiv och en helt oanvänd gardin i grönt och turkost.

19 kommentarer:

sygryn sa...

Underbar tygtavla! Och med vit bakgrund kommer färgerna till sin rätt!

Hananah sa...

pommes vilken tavla du fixat syster. supersnyggsnygg. en sån önskar jag mig.

Äppel Päppel sa...

Så fin tavla! Underbara färger!

OttoPippi sa...

Så helrätt med denna tavla!!!! Tygerna var också mkt fina :-)

od Andulky sa...

Jättefin tavla och vilka läckra tyger!!

florin design sa...

tavlan är ju hur läcker som helst!!! Å de andra tygerna oxå!

Emma sa...

Sicken fin tavla det blev! Det är ju fantastiskt smart när man kan byta ut tyget när man lessnar, funderar på att göra en egen faktiskt, bara jag hittar ett lämpligt tyg. Det gröna frottétyget gillade jag skarpt, jag som älskar grönt!

mustafa sa...

härligt!

Lotta Sultan sa...

din hall blev nog väldigt, väldigt glad!

Helena sa...

Snygga tyger!

gosi sa...

Vilken gudomligt snygg tygtavla. Blir ju glad i hela kroppen vid första anblicken...vill också ha:)

mette sa...

så utrolig fin tavle! råkul!!!

millandante sa...

Underbar!!

Maria sa...

Mycket fint och färgglatt med en sådan tavla!

Solveig Lövendahl sa...

Jag har varit sugen på att göra tygtavlor ett tag, nu blev jag ännu mer sugen. Så himla fint!!

Retro Elephant sa...

Tack för era snälla kommentarer!

Alla: Gör en! Det är väldigt kul och enkelt :) Träramar kan man köpa billig tpå t.ex. IKEA och Claes Ohlsson.

Strömming sa...

Oj så snyggt det blev som tavla! Och de andra tygerna från garderoben gick inte heller av för hackor!

Vad skönt att höra att tyget kommit fram. Jag hör av mig om jag hör om någon finsk pryl jag vill komma åt! :D

Hemmabloggaren sa...

Gaaah, va avundsjuk jag blir. Vilka tyger!!

Anonym sa...

jättefina tyger alldrahelst den översta bilden i detta inlägg.

/nina

http://torrbollen.blogg.se