Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

28 januari 2009

Krokodilbrallan


Fortfarande lika kär i tyget, jag som trodde att man bara kunde förälska sig i retrotyger. Ack så fel jag hade. Svart mudd till brallan, det enda rätta enligt mig. Skall sy en hoodie i samma tyg men det får bli en annan gång.

6 kommentarer:

od Andulky sa...

Jättecool!
Helt rätt med svart mudd! Kommer bli toppen med en hoodie till!

Hananah sa...

jag tyckte tyget var fult när du köpt det.. dom här är ju kanonsnygga! duktigt jobbat syster!

Retro Elephant sa...

Hannah: Mmm...håller med till viss del. Det är ett snyggt fultyg. Färgen är ju inte riktigt JIPPII. Men på något sätt så blir det bra med muddarna och när tyget är i form av en bralla :D Måste ha lite kontrast till allt som är megaretro på bloggen.

Johanna Lu sa...

Hej, jag vill bara säga att jag nominerat din blogg till ett Kreativ blogger award. Jag har mest amerikanska läsare på min engelsspråkiga syblogg och jag vill visa dem vilka coola crafty bloggers vi har i Norden - som du!

mette sa...

råkul!!!

Christina sa...

Wow vilka fina!!!