Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

03 december 2008

Retro fabrics


Kolla vilka shyssta tyger Retrodepot Fabric säljer. Man vill så gärna köpa men tyg är kanske inte just det man är i störst behov av för tillfället...Drömma kan man alltid.

11 kommentarer:

Lotta Sultan sa...

ohh! vad du skrämdes! hjärtat hoppade till av avund när jag såg bilden och jag tänkte "hur kan människan få tag på så underbara tyger!??" ALLA var fina. tänk att man kan bli ägare av dom själv! tanken svindlar!
:-)

Äppel Päppel sa...

De var verkligen fina! Blev oxå lite avis först...:)

OttoPippi sa...

Ja, drömma kan man! För råd (eller plats heller för den delen) har man INTE!!!

plyschmyran sa...

Jöttefina! Speciellt de ryska dockorna.

Lotten sa...

Mmm jag drömmer mig bort till min framtida syhörna.... tänk att ha ett gäng sådana fina tyger där;-) Hoppas tomten hör mig!

Kram Lotten

Jes sa...

jättefina jag har oxå spanat in dem :)

Kaja sa...

Jag tänkte som fnurr. "Hon är banne mig otrolig på att kunna fynda sånt!". Själv hittar jag bara mintgrön-och-rosa-80-talspolyester när jag går på loppis.

Får se när jag får en ursäkt att beställa nästa gång. De där ryska dockorna ropar ju bara på mig!!

lilla hjärtat sa...

Å, vilka tyger. Ja, här är det också fullt i tyg hyllan. Men det går ju alltid att hitta nya lösningar på det ;) Hoppas du fått mitt mail ang. tyget

Maria sa...

Vackra! Är det riktiga gamla tyger eller nytryckta?

Luslisa pysslar sa...

Hej!
Jag har ett mönster som jag kan scana in till dig på "tomtenissan" om du vill? Tack för länken =) Jag har ju bytt plats på min blogg och hoppas på fler besökare på så sätt, den förra va ganska stökig. Trevlig andra advent!
Linda/Luslisa

Lite smått å gott sa...

Vilka härliga tyger! Skulle vilja göra kläder av dem till min dotter! Söta små klänningar och byxor :)