Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

31 december 2008

Gott nytt år!Här kommer den utlovade bilden, julklappen till min kära mor. Ett bokfodral á la Mallaching och en börs som är en ny modell, den blev riktigt lyckad. Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år.

//Lina

10 kommentarer:

á Yeliqa sa...

Vilka härliga bilder!!! Så fint bokfodralet blev. Snygg detalj med knappen :)

Lotten sa...

Åhh vad fina de var båda två! Jättesnyggt tyg!

Gott Nytt År! Kram Lotten

makiato sa...

Vilket snyggt bokfodral. Skön bild så här mitt i vintern...

Gott nytt år!

millandante sa...

Så snyggt och smart!!

kaoz sa...

så fin gave :)

Godt nytt år!

Lite smått å gott sa...

Superfin julklapp! Gillar verkligen tyget!

Lotta Sultan sa...

gott nytt år till dig!

Anonym sa...

Så mye fint du lager! Inspirerende! Håper det er ok at jeg linker til siden din.

Maria sa...

Ocj just nu syns inte det fotot, något tjafs med blogger. Ser bara en pelargon...men jag återkommer!

mammaM sa...

Modellen på portmonän känner jag igen! Bokomslaget var också jättefint!